2777
2789
عنوان

قهرکردم

106 بازدید | 6 پست

خانومای باتجربه لطفا به خواهر کوچیکتون کمک کنین راهنماییم کنین. من و کسی که دوسش داشتم و کم وبیش باهم درارتباطیم چندماه پیش تصمیم گرفت که بیادخواستگاری ولی به خاطر اینکه برنامه ای برای خونه خریدن نداشت(اون زمان)، خانوادم بدون اینکه ازم نظربپرسن ردش کردن منم خیلی خیلییییی ناراحت شدم ازشون چون درسته خونه مهمه ولی خودش برنامه هایی داشت براش که قراربود بیاد خونمون توضیح بده. 

عاقا خلاصه که الان بازم تصمیم گرفته بعد ماه صفر مادرشو بفرسته وقراره همون اول برنامشوواسه خریدخونه توضیح بده منم بااینکه خانوادم بعداون قضیه متوجه شدن که من ازچی ناراحتم و میدونن که دوباره قراره بیاد خواستگاری وجوابمم مثبت خواهدبود.بازم دارن خواستگار راه میدن خونه بدون اینکه ازم نظری بپرسن. دارم دیوونه میشم اخه چرا ازم نظرنمیپرسن شماهم اینجوری بودین؟ چیکارکنم؟ امروز صبح که فهمیدم دوباره خواستگار خونه راه دادن گریه میکنم ازصبح هیچی نخوردم یه حرفی بهم بگین اروم بشم...

خب راه بدن قبول نکن مگه دست اونانن

اعصابم خورد میشه نمیخوام کسیو ببینم واینکه اون طرف هم بیچارس اخه چه گناهی کرده توی زحمت بیفته اخرشم نه بشنوه. حرفم اینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قراره تو در سفره عقد بله رو بگی هر چی میکنن رو ولشون کن ولی اگه خانواده ات راضی نبودن زور نکن چون معمولا مامان بابا یه چی میدونن که بچه ها نمیدونه هیچوقت یه پسر رو به خانواده ترجیح نده

عزیزم قراره تو در سفره عقد بله رو بگی هر چی میکنن رو ولشون کن ولی اگه خانواده ات راضی نبودن زور نکن ...

اونا گفتن مشکل فقط خونه بود ولی زود ردش کردن نذاشتن بیادخونه توضیح بده. درظاهر میگن خونه حل بشه حله ولی بازم واسه اومدن خواستگار دیگه ای ازم نظر نمیپرسن 

اونا گفتن مشکل فقط خونه بود ولی زود ردش کردن نذاشتن بیادخونه توضیح بده. درظاهر میگن خونه حل بشه حله ...

منظور از خونه یعنی طرف باید خونه داشته باشه؟ آخه تو این گرونی نمیشه که یه پسر جوان خونه داشته باشه مگر اینکه بابای پولدار داشته باشه

منظور از خونه یعنی طرف باید خونه داشته باشه؟ آخه تو این گرونی نمیشه که یه پسر جوان خونه داشته باشه م ...

اره دقیقا. منم نظرم همینه ولی میگن بایدخونه داشته باشه وتنهادلیلشون همین بودبرای رد کردن. کسایی روتوی خونه راه میدن که خونه داره ولی مثلا خانواده ی خوبی نداره شغل خوبی نداره و...