2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینو فقط بپرسم جزییات دیگه ای نداره؟ چه مدت از عمل گذشته چند سالشه؟

یه هفته هست چشم مادرم که بر اثر دیابت شبکیه اش جدا شده بود عمل کردن 

الان کاملا بینایی اش رو از دست داده امروز دکترش گفت که گاز زدم جذب نمیشه باید دو هفته صبر کنید تا ببینیم چی میشه 

منم نگرانم

یه هفته هست چشم مادرم که بر اثر دیابت شبکیه اش جدا شده بود عمل کردن الان کاملا بینایی اش رو از دست د ...

ChatGPT said:

نگرانی‌ات کاملاً طبیعی و قابل درکه. عمل جداشدگی شبکیه مخصوصاً وقتی به خاطر دیابت باشه، از عمل‌های حساس و پیچیده‌ست، و روند بهبودش زمان‌بره. در بعضی موارد، برای اینکه شبکیه دوباره به جای خودش بچسبه، داخل چشم از گاز یا روغن استفاده می‌کنن تا بهبود شکل بگیره. این گازها به‌مرور جذب می‌شن، ولی گاهی زمان بیشتری طول می‌کشه.

🔹 این نکات رو در نظر داشته باش:

از بین رفتن بینایی بعد از عمل ممکنه موقتی باشه، چون تا وقتی گاز توی چشم هست، بیمار عملاً چیزی نمی‌بینه یا خیلی تار می‌بینه. این لزوماً نشونه‌ی شکست عمل نیست.

اگر گاز جذب نشه یا تغییری نباشه، ممکنه پزشک تصمیم به مداخله‌ی جدید بگیره (مثلاً استفاده از روغن سیلیکون یا عمل مجدد)، ولی فعلاً که پزشک گفته باید صبر کرد، یعنی هنوز امید به بهبود هست.

مراقبت بعد از عمل خیلی مهمه: استراحت کافی، پرهیز از خم شدن یا فشار آوردن، رعایت دقیق داروها و دستورهای پزشک می‌تونه روی نتیجه‌ی عمل تاثیرگذار باشه.

به چشم پزشک متخصص شبکیه مراجعه کنین و سوالات‌تون رو با شفافیت بپرسین. اگر احساس کردی پزشک فعلی پاسخ‌گو نیست، مشورت با پزشک دوم هم می‌تونه کمکتون کنه.

اگه بخوای، می‌تونم کمکت کنم سوال‌هایی که باید از پزشک بپرسی رو آماده کنیم، یا درباره‌ی روند این بیماری و عملش اطلاعات دقیق‌تری بهت بدم.

ChatGPT said:نگرانی‌ات کاملاً طبیعی و قابل درکه. عمل جداشدگی شبکیه مخصوصاً وقتی به خاطر دیابت باشه، ...

فداتشم عزیزم ممنون که اطلاعاتی دادی برام 

دکتر فوق تخصص شبکیه هست دکتر نجفی بهترین دکتر هست ممنون 

فقط من نگرانم 

ممنونم خدا یارت باشه 

ممنون عزیزم من بلد نیستم برنامه اش رو نصب می کنید وی هست اصلا این

یه هوش مصنوعی هست که اطلاعات خیلی زیادی داره حتی مثل یه پزشک یا حتی ممکنه بهتر از خیلی پزشک های بیسواد کمک کنه

فداتشم عزیزم ممنون که اطلاعاتی دادی برام دکتر فوق تخصص شبکیه هست دکتر نجفی بهترین دکتر هست ممنون فقط ...

نگران نباش تو‌ متن نوشته نابیناییش موقتی هست یکسری مراقبت های بعد از عمل رو حتما باید رعایت کنه سرش رو هم نکنه و اینا