2777
2789

@Teleto1_bot

تو تل بزن کانفینگ رایگان میده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

BaBa V P N و Carbon V p n برای ایرانسل و وای فای سرعتشون عالیههه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

@Teleto1_botتو تل بزن کانفینگ رایگان میده

چی هست ؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

BaBa V P N و Carbon V p n برای ایرانسل و وای فای سرعتشون عالیههه

عزیزم من نتم انگار ملی شده حتی گوگل پلی هم نمیتونم برم چیزی دان کنم چیکار کنم

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲
عزیزم من نتم انگار ملی شده حتی گوگل پلی هم نمیتونم برم چیزی دان کنم چیکار کنم

کدوم اپراتور

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

حتی پروک سی هم ندارم😭

vmess://eyJ2IjogIjIiLCAicHMiOiAiQFRlbGV0bzFfYm90IiwgImFkZCI6ICJtY2kueWVrdGFuZXQuaW5mbyIsICJwb3J0IjogNTU1NTUsICJpZCI6ICJhOTVjMDEyZi1mOWZhLTQ3MzUtODljMy1mM2Q1NDYzMGY4NGUiLCAiYWlkIjogIjAiLCAic2N5IjogImF1dG8iLCAibmV0IjogInRjcCIsICJ0eXBlIjogIm5vbmUiLCAiaG9zdCI6ICIiLCAicGF0aCI6ICIiLCAidGxzIjogIiIsICJzbmkiOiAiIiwgImFscG4iOiAiIiwgImZwIjogIiJ9

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

چی هست ؟؟؟

یه بات توی تلگرام

توی چنل هایی که یه جوین میشی هر ۲ روز یبار بهت کانفینگ 

کانفینگ هم مثل شکن کار میکنه 

ایرانسل

وقتی اینجایی یعنی ملی نشده وگرنه گوگل رو نمیاورد

از گوگل امتحان کن. بزن دانلود فلان. از اونجا دانلود کن مستقیم از گوگل پلی

وقتی اینجایی یعنی ملی نشده وگرنه گوگل رو نمیاورداز گوگل امتحان کن. بزن دانلود فلان. از اونجا دانلود ...

مرسی عزیزم 

یه بات توی تلگرامتوی چنل هایی که یه جوین میشی هر ۲ روز یبار بهت کانفینگ کانفینگ هم مثل شکن کار میکنه

عزیزم میشه یکیشو کپی کنی واسم بفرستی 

عزیزم میشه یکیشو کپی کنی واسم بفرستی

vmess://eyJ2IjogIjIiLCAicHMiOiAiQFRlbGV0bzFfYm90IiwgImFkZCI6ICJjdXN0b21lcnMudGVsZS1zaG9wLXRvby5zdHVkaW8iLCAicG9ydCI6IDMzMjAzLCAiaWQiOiAiMzZiNDZkMTYtYzEwNS00ZTk1LWI1ODctYjAzZGVkMGIyNTU2IiwgImFpZCI6ICIwIiwgInNjeSI6ICJhdXRvIiwgIm5ldCI6ICJ0Y3AiLCAidHlwZSI6ICJub25lIiwgImhvc3QiOiAiIiwgInBhdGgiOiAiIiwgInRscyI6ICIiLCAic25pIjogIiIsICJhbHBuIjogIiIsICJmcCI6ICIifQ==