2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خونه تمیز و شیکه وسایل ستن ولی خونم خلوته شلوغش نکردم با تزیینات

ببین کسی بخواد بخره به محله و مبلغ نگاه میکنه بیشتر تا وسایل اگه زیر قیمت بذاری سریع تر فروش میره ولی خب حیفه چون الان واقعا خرید و فروش و معامله نیست متاسفانه 

زمین ۱۶۵متریی چقدر میزارن زیر بناش باشه؟

میزان زیربنایی که میتونی روی زمین ۱۶۵ متری اجرا کنی، مستقیما به ضوابط طرح تفصیلی منطقه و مجوز صادره از شهرداری بستگی داره. به‌طور معمول، سطح اشغال طبقه همکف در خیلی از جاهای مناطق شهری بین ۶۰ تا ۶۵ درصد . یعنی حدود ۹۹ تا ۱۰۷ متر مربع در طبقه همکف هست.
طبقات فوقانی هم معمولا با همین یا کمی کمتر از این سطح اشغال، قابل احداث هستن، بسته به میزان عقب‌نشینی الزامی..
اما مهم اینه که پهنه‌بندی ملک، تراکم مجاز، تعداد طبقات، و الزاماتی مثل نورگیری، حریم‌ها، و تامین پارکینگ هم تو این محاسبات دخیل هستن.
پس برای عدد دقیق زیربنا، حتما باید از شهرداری و.. مشخصات ملک (مثل کد نوسازی یا پلاک ثبتی) وارد بش تا اطلاعات دقیق و قابل اتکا بدست بیاد.
چون میگم دیگه طرح تفضیلی هر منطقه متفاوت هست.

💚یا الله💚