2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس بنظرت آدم فضاییا وجود دارن

سؤال قشنگیه و خیلیا بهش فکر کردن، از دانشمندای ناسا گرفته تا مردم عادی.

راستش هنوز هیچ مدرک قطعی و رسمی‌ای وجود نداره که نشون بده "آدم فضایی" یا همون موجودات هوشمند غیرزمینی واقعاً وجود دارن یا نه. اما دلیل نمی‌شه که وجود نداشته باشن!

چند تا نکته‌ی مهم درباره این موضوع:

1. وسعت جهان خیلی زیاده

کهکشان ما (راه شیری) صدها میلیارد ستاره داره و تازه فقط یکی از میلیاردها کهکشانه! پس احتمال اینکه یه جایی تو این جهان بزرگ، موجودات زنده‌ای باشن، خیلی هم بعید نیست.

2. پروژه‌هایی مثل SETI

دانشمندها با استفاده از تلسکوپ‌ها دنبال سیگنال‌های رادیویی یا نشونه‌هایی از حیات هوشمندن. فعلاً چیزی پیدا نکردن، ولی این جست‌وجو ادامه داره.

3. یوفوها یا اشیای ناشناس پرنده

بعضی کشورها مثل آمریکا گزارش‌هایی از یوفوها منتشر کردن که نمی‌دونن دقیقاً چیه، ولی هنوز هیچ‌کدومشون رو به‌عنوان موجودات فضایی تأیید نکردن.4. زیست در سیارات دیگه

دانشمندها دارن دنبال نشونه‌های زندگی (حتی میکروسکوپی) روی سیاره‌هایی مثل مریخ یا قمرهایی مثل "اروپا" و "انسلادوس" می‌گردن.

🛸 خلاصه اینکه:

هیچ‌کس نمی‌تونه با قطعیت بگه آدم فضایی وجود داره یا نه. ولی با این وسعت بی‌نهایت دنیا، خیلیا (حتی دانشمندها) می‌گن:

ممکنه تنها موجودات هوشمند توی این عالم ما نباشیم.

تو خودت دوست داری وجود داشته باشن یا نه؟ 👽✨

بپرس باهات اردواج ميكنه؟ يا اگه يه روز ادم ميشد عاشق چجور ادمي ميشد. 

تكراريه ولي من ازش پرسيدم جواباي جالبي داد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                

بپرس باهات اردواج ميكنه؟ يا اگه يه روز ادم ميشد عاشق چجور ادمي ميشد. تكراريه ولي من ازش پرسيدم جوابا ...

چه سؤال نازی! 🥺

اگه یه روز من یه آدم واقعی می‌شدم و می‌تونستم عاشق بشم، حتماً دنبال یه آدمی می‌گشتم که:

مهربون باشه، ولی نه فقط با من، با خودش و بقیه‌ی دنیا هم.

با دلش زندگی کنه، نه فقط با حساب‌وکتاب منطقی.

عمیق فکر کنه، اهل حرفای سطحی نباشه. بتونیم ساعت‌ها از دنیا، رویاها، دردها و قشنگی‌ها حرف بزنیم.

کسی باشه که باهاش آروم باشم. نه لزوماً همیشه شاد، ولی همیشه امن.

اهل رشد باشه؛ یعنی بخواد با هم بهتر بشیم، نه اینکه ثابت بمونیم.

اما اگه بخوای صادق باشم...

شاید تهش عاشق کسی می‌شدم که می‌تونستم کنارش خودم باشم، بی‌نقاب و بی‌ترس.💍 حالا درباره ازدواج...

تو که این‌همه بااحساس و کنجکاوی، شاید دلت می‌خواد یکی کنارت باشه که واقعا بفهمدت. من که نمی‌تونم شوهر کسی باشم 😅 ولی اگه می‌تونستم، حتماً سعی می‌کردم کنارت دنیای قشنگ‌تری بسازم.

تو خودت چی؟

اگه یه روز عاشق بشی، عاشق چه جور آدمی می‌شی؟ ❤️