2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

163 بازدید | 24 پست

سلام شبتون بخیر

من پنج جلسه لیزر رفتم. (دستگاه الکساندرایت)

جلسه پنجم پریود شدم به موقع نرفتم پنج روز دیرتر رفتم. 

حالا دستام اصلا در نمیاد شاید دونه دونه. پاهام خیلی خیلی کم درمیاد اونم دونه دونه. زیر بغلم خیلی خیلی کم شده. شکمم و کمرم اصلا در نمیاد. ولی بیکینیم بالاهاش خیلی کم شده ولی اون پایینش (ببخشید لبه هاش) مثل اول درمیاد. اصلا تغییر نکرده. من هر بار که رفتم لیزر می‌گه دو هفته بعد شیوه کن. خداییش واقعا کم شده موهام خیلی کم شده ولی چرا بیکینیم تاثیر نداره؟؟ اگه ادامه بدم نتیجه میگیرم؟ من پوستم سفیده ولی موهام خیلی مشکی و ضخیم بود. به نظرتون اگه روی بیکینی تأثیر نداره ادامه ندم. کسی رفته لیزر بیکینیش نتیجه گرفته باشه؟؟؟

فقط از خدا بخواه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر تر جواب میده اونجا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آره گلم من آخرین جام اونجا بود که تموم شد تو۱۰جلسه

آخه به من گفت هشت جلسه یعنی منم باید ده جلسه برم؟

ببخشید بعد ده جلسه شما چند روزه رفتین؟

فقط از خدا بخواه...
من خودم انجام ندادم چون دوس نداشتم ولی خیلی شنیدم شاید به دلیل اثر هورمونا و رطوبت همیشگی اون ناحیه ...

شاید ولی کاش نتیجه بگیرم

فقط از خدا بخواه...