2777
2789
عنوان

من چراهمش باشوهرم دعوامه

224 بازدید | 20 پست

مانزدیک چهارساله ازدواج کردیم طبقه بالای مادرشوهرمیم همسرم خیلی وابستشونه جوریکه روزی سه چهاربارمیره پایین وهمه چیه زندگیمونوبهشون میگه ولی ازاوناهیچی بمن نمیگه ینی تایه قاشقم خریدیم میرن میشینن باهم حرف میزنن واین میگه نه ازروی سادگی ها خیلی سیاست داره وسرازهمه چی درمیاره.تصمیمای زندگیمونو اونامیگیرن وهرکاری بخادبکنه اونااوکی بدن انجام میده ومن خودموبکشم فایده ای نداره میگه توخوب تصمیم نمیگیری اوناخوب تصمیم میگیرن وسراین وابستگیش رومخمه ودوستش ندارم حالابچمم نزدیک دوسالشه ازغروب رفته پایین هرچی میرم دنبالش نمیاد بچمم داره مث خودش میشه موندم چیکارکنم

تو هم برو بشین پایین ..اوار شو سرشون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خانم تو چادر زندگی کنه صدهزار برابر ارزش قصر کی با خانواده شوهرش زندگی میکنه آرامش اختیار داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

فقط،ازاونجابررررررو وخونه مستقل بگیرین

ی خونه خریدیم اول اینکه زده ب اسم باباش ومیخاد دروپنجره هم انتخاب کنه زنگمیزنه باباش بیاببین ازکدوم خوشت میاد البته نیمه تکمیله ولی خونمونم بره این میادهمش اینجامیشینه

یادمه نزدیک مادرشوهرم بودیم شوهرم میرفت پیش در با من دعوا مبکرد صداش بره اونا بشنون 

تا نزدیکی همینه 

بعد فامیلای منو میبینه همش میخواد خودشو شیربن کنه له من مخبت میکنه متنفرم از این رفتاراش 

یادمه نزدیک مادرشوهرم بودیم شوهرم میرفت پیش در با من دعوا مبکرد صداش بره اونا بشنون تا نزدیکی همینه ...

هیچی بدترازنزدیکی نیس منم چندساله دارم باهاش میجنگم میگم دورشیم حالاخونمون تکمیل نشده میگه تکمیل شه میریم نمیدونم راست میگه یان

ی خونه خریدیم اول اینکه زده ب اسم باباش ومیخاد دروپنجره هم انتخاب کنه زنگمیزنه باباش بیاببین ازکدوم ...

نه بازم فرقش زیاده

ان شاا،،،زودتربریدخونه خودتون،تمام تلاشتوبکن زودی تکمیل بشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣
خب بنظرت چ رفتاری باهاش داشته باشم درسته میگم شاید تو تجربت بیشترباشه

والا من که هیچ کاری نتونستم بکنم هرچیزی گفتم کارشو ترک کنه نشده آخرش فقط دعوا نشده

برای من که بعید می‌دونم ترک کنه

والا من که هیچ کاری نتونستم بکنم هرچیزی گفتم کارشو ترک کنه نشده آخرش فقط دعوا نشدهبرای من که بعید می ...

من هرراهی انتخاب کزدم جواب نداده الان فقط دیگه کارش ندارم هیچی نمیگم دعواهاموکردم وبی فایده بوده کوتاه اومدم

نه بازم فرقش زیادهان شاا،،،زودتربریدخونه خودتون،تمام تلاشتوبکن زودی تکمیل بشه

پول نداریم البته شوهرم یهفته سرکاره یهفته خونه اون هفته ای ک سرکاره اینبارمن زیادمیرم خونه مادرم