2777
2789
عنوان

ادمو برق یگیره جو نگیره

140 بازدید | 10 پست

دو سه روز پیش در مایکروویوو دراوردم که بشورم خیلی چرب بود بعد از اون میاه هاش دراومد اوردم بندازم گفتم نمیرم که نمیرم دراومده کارم لنگ مونده چجوری میتونم درست کنم باید ببرم تعمیرگاه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی چرا چه خوب که تونستم دل یکیو شاد کنم

به عنوانتون خندم گرفت،نوشتین آدمو برق بگیره جو نگیره،بامزه بود😅

اشکال نداره،ببین اگه شوهرت نتونست درستش کنه ببرینش بیرون درست کنن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

به عنوانتون خندم گرفت،نوشتین آدمو برق بگیره جو نگیره،بامزه بود😅اشکال نداره،ببین اگه شوهرت نتونست در ...

ای جان همیشه یخندی گلم همینش برام سخته شوهر من باید حرفو هزار بار بگی یچی خراب میشه دیگه واپیلا عزار بار بش بگی تا ببره کلا خیلی ریلکسه منم یچی خراب میشه خیلی بهم میریزم کلا کاش درش نمیاوردم بگو‌اخه زن چیکارش داری درمیاری بیکاری مگه اخه اه 

ای جان همیشه یخندی گلم همینش برام سخته شوهر من باید حرفو هزار بار بگی یچی خراب میشه دیگه واپیلا عزار ...

اکثرا مردا همینن،ریلکس...

اشکال نداره دیگه درش آوردی فقط باید بدی درست کنن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐