2777
2789

مامانم میگه من دوست داشتم وقتی بچه بودی یه شیطنتی بکنی یه جیغ بزنی هیچ هیچ کاری نمی‌کردی ☹️ 

فقط میومدی کنار خودم مینشستی تکون نمیخوردی  بچه های دیگه رو می‌دیدم که میدویدن بازی میکردن تو هر کاری میکردم نمی رفتی کنارشون. 

بچه دارم بشم مثل خودمم اروم میشه ؟ 

برای فراموش کردن بعضی اتفاقات میام اینجا که یادم بره 💔هرکی امضام دید دعام کنه حالم بده 🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نه ماه بازداریت ربط داره اگه چقد پرتنش باشه یا اروم

ععع. 

من خواهرم برادرم تو یه ماه به دنیا اومدیم ولی اونا شر شیطون 

من تنها آروم بودم 

برای فراموش کردن بعضی اتفاقات میام اینجا که یادم بره 💔هرکی امضام دید دعام کنه حالم بده 🥀💔

منو همسرم بچگی خیلییییی اروم بودیم‌. بچمون ما رو‌ب غلط کردن انداخته. اصلا خیلییییی شیطون و لجباز

😂😂😂 

از همین میترسم

ععع. من خواهرم برادرم تو یه ماه به دنیا اومدیم ولی اونا شر شیطون من تنها آروم بودم

منظورم اینه تو کل زمان بازداریت چطوری باشی 

ن اینکه چه ماهی دنیا بیاد

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

بترس والا ماهم با همین دلخوشی بچه آوردیم ولی برعکس شد کاملا من‌امروز از دستش سه بار نشستم فقط گریه ک ...

عزیزم 😍😂 

دعا کن برام اونی که دوسش دارم برسم