2777
2789
عنوان

چرا پریودم ولی خون نمیاد

190 بازدید | 16 پست

کلا این ماه دیرتر پریود شدم

و تازه زیر لفظیم میخواد نمیاد نکنه مریضم

آخه سریا قبل زیاد میومد جوریکه درعرض سه روز 14 تا نوار عوض میکردم

چقدر ما زنها پیچیده ایم

کاش مرد بودم اینقدر استرس نداشتم

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین همین استرس بلا جونتونه که اینجوری تو بدنتون نشان داده باز شما سریع واکنش میده بدنتون 

ما مردا زیر ای همه فشار و استرس مثل خودکار می مونیم جوهر داریم اما یدفعه بدون اینکه چیزی از خودمون بروز بدیم یا دیگران بفهمن جوهرمون تموم میشه

خداروشکر کنید مرد نیستید

حساب کاربری واگذار میشه

وقتی نمیادپریودنیستیاگه متاهلی بی بی بزن

نه آخه دو تا پد قرمز شد و دیگه نشد

متأهلم ولی مطمئن هستم باردار نیستم چون رابطه نداشتم اصلا

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

نه آخه دو تا پد قرمز شد و دیگه نشدمتأهلم ولی مطمئن هستم باردار نیستم چون رابطه نداشتم اصلا

بی بی بزن حتما

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

آفرین همین استرس بلا جونتونه که اینجوری تو بدنتون نشان داده باز شما سریع واکنش میده بدنتون ما مردا ز ...

شما دقیقا وسط این تاپیک چکار میکنید؟یا خدا آخرالزمان شده  

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد
شما دقیقا وسط این تاپیک چکار میکنید؟یا خدا آخرالزمان شده

من فکر می کردم فقط خانما اینجان😁😁😁😁😁

چیکارتون کردم؟بله انشاالله که آخر الزمون بشه امام زمان ظهور کنن

قرار نبود کاری بکنی بنظرم عفت برا مرد هم لازمه واگه داشته باشه نمیاد به پ یه خانم اظهار نظر کنه

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد
چیکارتون کردم؟بله انشاالله که آخر الزمون بشه امام زمان ظهور کنن

نمیدونم چرا یاد فیلم مارمولک افتادم

میگم برادر ببخشید شما کمک افراد نیازمند می کنید؟ توی تاپیک هاتون دیدماگر واقعی گفتید تا دلتون بخواد ...

بله انجام میدم

اگه دوست داشتید معرفی کنید

حساب کاربری واگذار میشه

نمیدونم چرا یاد فیلم مارمولک افتادم

خیره انشاالله

یسری هنوز تو افکار پوسیدشون نمیدونن که مطرح کردن یه موضوع طبیعی بدن زنان کاملا بجا هست و پاسخ مناسب توسط کسی که سوادشو داره اطمینان خاطر میده

بعنوان مثال شما موضوعی مطرحی کردین در کسری از ثانیه من موضوع شما رو دیدم و آگاه به جواب سوالتون پاسخ شما رو دادم بدون اینکه به حریم شخصی شما و من آسیبی وارد بشه به نوعی کمک دوستانه بود و هم پاسخ آرامش دهنده و کمک کننده به شما بهرحال انشاالله که مشکلتون حل میشه

حساب کاربری واگذار میشه