2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون یه پزشکه میگفت

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

دندون تعهدی تا ابد.

من خودم تو انتخاب رشته با چندتا دندونپزشک صحبت کردم، میگفتن دندون چه ازادش چه تعهدیش چه هرررجوریش می ارزه به رشته های دیگه.

بحث علاقه اش هم که پیش اومد میگفتن ناخوداگاه درآمدش علاقه مندت میکنه.

اگه علاقه ی شدیدی به پزشکی نداری و قصد مهاجرت جدی نداری قطعا دندون.

من خودم با اینکه رتبم به روزانه میخورد دندون تعهدی رو الویت هفتمم زده بودم (که البته الویت ششمم رو قبول شدم) ، چون تهش باید کار کنی دیگه،  دندون هم جاهای خیلی محروم نمیفرستن چون تجهیزات میخواد.

دندون تعهدی تا ابد.من خودم تو انتخاب رشته با چندتا دندونپزشک صحبت کردم، میگفتن دندون چه ازادش چه تعه ...

من احتمالا رتبم لب مرز دندون روزانه باشه واقعا شک داشتم تعهدی هم بزنم تو لیست انتخاب رشته یا نه

نظرت خیلی برام با ارزش بود

ممنون میشم اگه تجربه دیگه ای هم از دوران انتخاب رشتت داری بگی❤️❤️

دندون تعهدی تا ابد.من خودم تو انتخاب رشته با چندتا دندونپزشک صحبت کردم، میگفتن دندون چه ازادش چه تعه ...

رتبت رو تو تاپیکت دیدم

منم انتظار همین حدودا رو دارم البته منطقه ۳🥲

بارم مرسی بابت کمک

رتبت رو تو تاپیکت دیدممنم انتظار همین حدودا رو دارم البته منطقه ۳🥲بارم مرسی بابت کمک

واب خوش به حالت

منطفه سه رتبه دهیش عاااالیه

من اگه منطقه سه بودم رتبم حدود 200 تا 300 میشد 🥲😂

من احتمالا رتبم لب مرز دندون روزانه باشه واقعا شک داشتم تعهدی هم بزنم تو لیست انتخاب رشته یا نهنظرت ...

خواهش میکنم ❤️

در چه بازه ایش دوست داری برات بگم؟

در کل بین پزشکی و دندون موندی؟ دارو چطور؟

من الان خودم و همکلاسیام پزشکی رو جزو الویتای اخرمون زدیم. خودم که گفتم، بقیه هم بعد دندون با دارو زدن یا فیزیوتراپی. به ندرت کسی بعدش پزشکی زده 😅

خواهش میکنم ❤️در چه بازه ایش دوست داری برات بگم؟در کل بین پزشکی و دندون موندی؟ دارو چطور؟من الان خود ...

بین همش موندم واقعا

مخصوصا دندون و دارو و اینکه دندون امسال افزایش ظرفیت زیادیم داشته ولی باز میترسم روزانه نیارم

نمیخوام وقتت بگیرم اکه تو این بازه نکته خاصی یادت اومد مخصوصا معایبی از بقیه رشته ها که برات بولد بودن و باعث شد جز اولویتای اولت نباشن

بین همش موندم واقعامخصوصا دندون و دارو و اینکه دندون امسال افزایش ظرفیت زیادیم داشته ولی باز میترسم ...

ببین من سعی میکنم تا جایی که توهین به رشته ها نشه برات بگم، ولی از هرکدومشون خودم دوستای خیلی خوب و قابل احترام دارم, صرفا درباره رشته حرف میزنم.

دارو درسای وحشتناک داره، از پزشکب هم سخت تر، بینهایت پیچیده و واقعا عشق شیمی میخواد. کارش زیاد عملی نیست و از 6 سال تقریبا تا 5 سالش مثل دبیرستانه،  میری درس میخونه امتحان میدی میای. و بعدش خوب میتونی توی داروخونه وایستی، خوبیش اینه که میتونی درامد پسیو داشته باشی، یعنی خودت اونجا نباشی ولی پول برات بیاد، هرچند جدیدا مصوبه ای اومده که همه میتونن پروانه احداث داروخانه داشته باشن و خوب این کار داروسازی رو خیلی سخت میکنه.  محصوصا که دوره های تکنسین داروخانه هم هستن و خب خیلی منطقی نیست 6 سال بابتش درس بخونی. اما از لحاظ تحقیقاتی عالیه، اگه بخوای میتونی توی شرکت های بزرگ کار کنی، مهاجرت پذیریش از دوتای دیگه خیلی بهتره، و اگه زرنگ باشی تا زدن شرکت و واردتا هم میتونی بری جلو. خلاصه بهت بگم داروساز با درامد بالا هست، داروساز ورشکسته هم هیت. به جنمت خسلس بستگی داره. صادفانه بخوام بهت بگم من با یکی حرف میزدم که داروی آزاد تهران خونده بود، و میگفت اگه رتبت به دندون میخوره اصلا هدرش نده. با یه داروساز تو داروخونه حرف زدم میگفت بلاشک دندون.

پزشکی، علاقه ی وحشتناک و تحمل بسیار بالای روانی، انسان دوستی و بی توجهی به مادیات مبخواد. اگه برای پولش یا حانم دکتر شنیدن مبخوای بیای همین راهو کج کن و برگرد. کشیک های واقعا سنگین، توهین از سمت بیمارو خانوادش و دکترای دیگه، حقوق واقعا کم تا قبل از تخصص و فوق تخصص، درسای سنگین (در ابن حد که بجه های خوابگاه ترم بالایی پزشکی قشنک معلومن، یه جزوه 1000 صفحه ای وقتی دارن از شیفت چندین ساعته برمیگردن دستشونه که باید برای امتحان چند روز بعد بخونن) و از اونظرف خب علم قشنگ و بی پایانش، درمان جون آدما، اینا همه کنار همه.

و دندون، استهلاک کاری بالا، سر و گردن بسیار آسیب میبینه، لگه عمومی بمونی و ورزش نکنی واقعا نهایت تا 15 سال بتونی کار کنی، از اونطرف درامد بالا، نیاز به تحصص نداری حتما، درسا واقعا سبک تر از دو رشته ی دیگه. و خب از طرفی این حرفا که دندونپزشک پزشک نیست و اینام هست.

در کل برات بگم، هر رشته ای مزایا و معایب خودشو داره، ببین حاضری برای به دست اوردن هرچیزی ارزششو بپردازی یا نه.

اگه دندون میخوای، باید باشگاه رفتن منظمو به جون بخری، اگه پزشکی میخوای، باید درسای سنگین و حقوق کم اولیه و فشارای روانیشو بپذیری. اگه دارو میخوای باید درسای حجیم و اون بدو بدوهای پروانه گرفتن و اینارو قبول کنی.