2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم میشه  ب حرفای بقیه توجه نکن منم دورم کلی آدمن آدمن ۳۸ و چل حقوق میگیرن   ولی اگ میتونی تلاش کن خودتم کار کنی کنارش الان واقعا فشار زندگی زیاده  ولی اگ وام زیاد ندارید اره چرا نشه

نه نمیشه حداقل ممکن برای زنده ماندن اونم نه زندگی کردن ۳۰ تومن بدون هیچ خرج اضافه ای

الان حقوق معلما و نظامیا و خیلی ارگانا دیگ بیس  و ۱۸ هس پس ینی دیگ هیچ همه باید شوهر شغل آزادی یا ریس روئسای بخان حقوق کارمندی همینه عزیز دیگ

دقیقا نامزد منم همینقدره

تازه استخدامیه؟ آخه خودمم همینجور بودم الان شدیم ۲۰ خداروشکر ولی کلی وام و اینا داریم چون اول زندگی هستیم سختی مجبوریم تحمل کنیم تا چن سال دیگ ب راحتی حداقل برسیم ولی راضیم دو نفریم مهمونامون داریم رفتو امد هس حقوقشون برکت داره خداروشکر اگ وام نبود خیلی بهتر بود ولی چ میش کرد

تازه استخدامیه؟ آخه خودمم همینجور بودم الان شدیم ۲۰ خداروشکر ولی کلی وام و اینا داریم چون اول زندگی ...

آره یکسالی هست استخدام شده اول زندگی همین وام ها خیلی سخته از ازدواج گرفته تا وام های متفرقه کاشکی حداقل تنفس میدادن

نه با وام اینا میدیم ۹ تومن میمونه ولی خوب هنوز نرفتیم سر خونه زندگی نامزدمیم

انشاءالله حقوقش بره بالا عزیزم  ثابت نمونه نگران نباش  من الان  هدفم گذاشتم آموزش پرورش قبول شم   برا پیشرفت زندگیمونم بهتره  ب نظرم  شمام اگ دوس داشتید ب فکر شغل کنارش شو