2777
2789
شما فضولی؟؟؟ یا قراره تو قبر من بخوابی؟؟؟ من با بی عقل هایی ک دین رو فقط تو یک مژه و ناخن میبینن صحب ...

شما چقدر توپت پره!!!!

اصلا سوال این خانم کاری ب عقاید شما نداشت.

ایشون طبق اعتقاد خودش از کاربرایی ک اطلاعات دینی بالاتری دارن سوال پرسید.

شما چرا از سوال ایشون اینقدر خشمگین شدی؟؟؟

اینهمه نفرت برام عجیبه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

عزیزم اگه بفهمی چقدر ناز و خاصی جدای از غسل ، با کاشت به خودت اسیب نمیزنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم مژه کاشت گند زده شد به مژه های خودش توبه کرد دیگه 

من خودم بخاطر غسل و وضو نمیکارم با سریتا بلند شد و قشنگ ولی خب قطع کردم برگشت به حالت قبلی 

شاید دیگه روغنای طبیعیو استفاده کنم برای بلند شدنشون

شما اسلام رو توی این مملکت میبینی ولی این تفکر قرار بود اسلام رو کامل پیاده بکنه ولی اون چیزی که از ...

اسلام همون دینی هست که زن به عنوان برده مرد شناخته شده همون دینی که پیامبران دختر ۹ ساله رو عقد می‌کنه دین چند همسری جنایت های اسلام از آغازش تا الان رو میتونید ببینید تاریخ بخونید لطفااااا 

کسی که خودش رو به خواب زده رو متاسفانه نمیشه بیدار کرد

چیزی که خدا این دنیا منع کرده رابطه حرام و زنای محصنه هست اون دنیا نگفته من رابطه حرام و زنای محصنه ...

ینی فقط مشکل با زنا کردن هست ؟ 

خوابیدن با صدها نفر اگه محرم باشه مشکلی نداره؟ 

شما کارتون از شیشه گذشته بخدا😅

اسلام همون دینی هست که زن به عنوان برده مرد شناخته شده همون دینی که پیامبران دختر ۹ ساله رو عقد می‌ک ...

بله شما واقعا به خواب هستید، اگه اسلام اینه ، مهریه برای شما از گوشت سگ پیس تر و نجس تره چون مهریه چیزیه که اسلام به زنا داده

کجا زن برده بوده؟ حضرت زهرا نوکر شوهرش بوده؟ یا پیامبر اگه ازدواج کرد چرا از اون زنا بچه نداره؟ شما اصلا چی خوندید از اسلام منبعتون شیرهرای های اینستاگرام و تلگرامه؟ اون ازدواج های پیامبر برای اتحاد بین قبایل عرب بود که این کار سبب میشد جنگ ها تا حد  زیادی به دلیل پیوند خانوادگی کاهش پیدا کنه ، از همون اول پذیرش اسلام قبایل حس حسادت و برتر بینی توشون وجود داشته مثل شما که از دماغ فیل افتادید، اونا هم همین حس رو به خودشون داشتن... ازدواج پیامبر تنها حکمی بوده که توی قرآن فقط به پیامبر اجازه داده شده، حکم ازدواج تا ۴ زن هم برای موارد خاصه... خدایی که این رو میدونسته از شما عاقل تر و حکیم تره بهتر میدونه علتش چی بوده و دلیل نمیشه همه برن ۴ تا زن بگیرن خود رهبر هم گفته حتی شوخیش هم با خانما کار خوبی نیست چون هر حکمی فرهنگ و زمان خاص خودشو داره

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
ینی فقط مشکل با زنا کردن هست ؟ خوابیدن با صدها نفر اگه محرم باشه مشکلی نداره؟ شما کارتون از شیشه گذش ...

زنا کردن مشکله بله، صد ها نفر هم نیست شما رفتی بهشت صد نفر دیدی داشتن؟

فکرتون جنسیه، این حق هر انسانیه که بتونه اونجا هم همسر اختیار کنه چون انسان زوج افریده شده حالا یکی همسر خودش، یکی هم اکه هسمرش گند اخلاق باشه حوری میگیره. 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅