2777
2789
عنوان

وای خونه خراب شدیم بدبخت شدم

796 بازدید | 40 پست

وای الان بابام بهم زنگ زد بهم گفت تصادف کردم با یه پیره زن تو اتوبان بوده داشته میرفته خورده به زنده بعد انگاری سربی اورژانس رسیده زنرو بردن اینم بگم ماشین ما بنام نشده واسه برادرم تازه ماشین رو خریدیم و بنام هیچ کدوم ما نسیت الان چی میشه ما باید خسارت بدیم یا بیمه خیلی میترسم اتفاقی بیوفته بنظرتون پیره زنه شکایت می‌کنه واییی دارم روانی میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین صد در صد باید دیه‌شو بدید دیگه نمیشه که ندید اگه ماشینو قولنامه نوشته باشید که خب ماشین دیگه به نام شماست دیگه از اون لحظه‌ای که قولنامه به نام شما خورده ماشین عملاً به نام شماست و شما صاحب ماشین شناخته میشید ولی اگه بیمه شخص ثالث داشته بیمه موظفه که اون دیه رو پرداخت بکنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

فکر نکنم پیرزنه زنده بمونه تو اتوبان سرعت زیاده اونجا چه می‌کرده شکایت که حتما میکنن اما احتمالا پیرزن مقصر باشه چرا اومده تو اتوبان آخه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم من نگران پدر خودم بیشتر هستم بلایی سرش میاد چون مشکل قلبی داره ولی از خدا می‌خوام واسه پیرزنه ...

کسی که مشکل قلبیش حاده به نظرم نباید بشینه پشت فرمون

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ببین صد در صد باید دیه‌شو بدید دیگه نمیشه که ندید اگه ماشینو قولنامه نوشته باشید که خب ماشین دیگه به ...

نه ماشین هنوز بنام نشده حدوداً ۲ ماهه خریدم و برادرم داره قسط های ماشین رو میده هنوز بنام نشده ولی امروز بابام ماشین رو گرفت بره جایی همچین اتفاقی افتاد

😐😐😐اتوبان رفتن جرمه

وسط اتوبان نباید کسی راه بره ، بعضیا از وسط اتوبان میدوان رد میشن ک خب تصادف شه مقصر عابر هست

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗