2777
2789
عنوان

کار مخفیانه من در مقابل شوهرم

622 بازدید | 39 پست

من تازه ارشدم رو تموم کردم و موقعیت کاری برام فراهمه اما شوهرم اجازه نمی ده و راضی نیست. میگه فقط باید دکتری بخونی بعد سرکار

ناگفته نماند که عقد بسته هستیم و راهمون از هم دوره

مدتی هست که شرایط مالی خونوادم احتیاج به ملاحظه داره یعنی به راحتی نمی تونم خرجایی که لازمه رو انجام بدم. از طرفی نیاز مالی دارم. شوهرم هر چند وقته خودش میده و همه ش میگه از خودم‌پول بگیر. اما من خیلی دوست ندارم الان همش ازش پول بگیرم از طرفی یه خرجایی هست که برای خودش می خوام‌بکنم. مدتیه به سرم زده که پنهونی کار کنم چون کار توی خونه هست. اما دلم هم رضا نمیده چون شوهرم راضی نیست

شما جای من بودین چیکار می کردین؟ میدونم تصمیم درستی نیست ولی مجبورم🙁

Dance me to the end of Love...

همیشه کاریو بکن که وجدانت اروم باشه انتخابت همیشه از رو وجدان باشه همه چیز درست میشه،بعدم می تونی شرایطو همینجوری که برا ما گفتی برای همسرت بگی حتماااا شوهرت از ما بهت محرم تره اینجوری بهش یه حس غرورم میدی البته این نظر منه

بزار بهت پول بده خب 

وقتی میگه سر کار نرو خب ازش بگیر

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت صحبت کن شرایطتو بگو شاید موافقت کرد

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من باشم کار میکنم مخصوصا که کار توی خونه اس و بیرون رفتن نداره 

من الانم اگه بتونم کار در منزل انجام میدم مثلا پته دوزی انجام میدم و ویراستار یه نشریه تلگرامی هستم که همشو تو خونه میشه انجام داد

به نظر من زن باید برای خودش یه درآمد مستقل حتی یه مقدار کم هم شده داشته باشه

خبرت هست که از خویشخبر نیست مرا...گذری کن که ز غم راهگذر نیست مرا
همیشه کاریو بکن که وجدانت اروم باشه انتخابت همیشه از رو وجدان باشه همه چیز درست میشه،بعدم می تونی شر ...

باهاش صحبت کردم و گفتم

اما گفت از خودم بگیر

منم روم نمیشه خیلی

از طرفی هم دوس دارم برای خودم درامد و پس انداز داشته باشم

بنظرم پنهانی کار درستی نیسه بفهمه دعوا درست میشه میگه درغگویی پنهون کاری دیگه بهت اعتماد نمیکنه

کاملا موافقم من حتی تو بدترین شرایط که حس میکردم کارم شاید با گفتن این حرف به جدایی بکشه راستشو گفتم حرفم زدم الان شوهرم جوری بهم اعتماد داره که همه عالم بهش بگن باز حرف منو قبول داره چون همیشه رو راست بودم همه چیز گفتم روراستی لازمه زندگی چون خودمون همین چیز از طرف مقابل می خوایم

بنظر من با همسرت دوباره صحبت کن و توضیح بده که کار در منزله و دوست دارم سرگرم شم وراضیش کن به شخصه ...

منم همینطور

خیلی ها بهم میگن نمی فهمه انجام بده اما نمی تونم

عذاب وجدان میگیرم