یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوا پیاز بعد گوشت بعد خوب سرخ شد لوبیا قشنگ باهاش سرخ کن باحرارت کم بهد ادویه حتما تخم گشنیز اسیاب شده فراوانی دوقاشق پر بریز تا بخورد گوشت و لوبیا بره بعد سبزی سرخ شده یکم حرارت تفت دادی اب بریز من لیمو نمیندازم تلخ میشه یک قاشق ونصف رب انار واخر هم یکم رب سرقاشق زیاد نه قرمز نشه یانزن ونوش جان با اماده شدن وجا افتادن
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
ممنوووونم مدت زمان پخت و اندازه مواد رو بهم میگید؟
مواد من چشمی میریزم والا زمان پخت صبح ساعت 7درست کن تا ظهر اماده بشه حداقل 2تا سه ساعت زمان پخت امادهدشدن اب جوش بریزی نه اب سرد وحتما حتما اسیاب تخم گشنیز بریز عالی ومحشر میشه
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
وفقط حرارت ملایم وکم درست کن واب جوش خواستی بریزی دوتا قل زد حرارتش متوسط کن نه زیاد نه کم