2777
2789

مثلا زن همین رضا روحی 

محدثه هنرمند

1378 سکه مهریه اشه

بعد میگفت وقتی ب رضا گفتم من فانتزیم بوده ک مهریه انقدر بشه گفت باشه مخالفتم نکرد!!!

مرد درست انتخاب میکنن حیوون وحشی انتخاب نمیکنن

شما پسر باشی موافقی 11378 سکه مهر یکی کنی بعد حق طلاق بلاعوضضم بهش بدی؟! میتونه فردا بزه طلاق بگیره و سکه هارم بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پسر باشی موافقی 11378 سکه مهر یکی کنی بعد حق طلاق بلاعوضضم بهش بدی؟! میتونه فردا بزه طلاق بگیره ...

شاید اون آقا از خودش مطمینه که می‌تونه خوشبختش کنه می‌تونه تو شرایط سخت خودشو کنترل کنه 

هیچ کدوم ملاک خوشبختی نیست. کاش از اول به جای سکه تمرکز رو شناخت طرف بذارن. هر چند دقیق مشخص نمیشه طرف آدم خوبیه یا نه ولی تا حدودی میشه طرفو شناخت به شرطی که وقت بذاری و به نشونه ها بی محل نباشی

شما پسر باشی موافقی 11378 سکه مهر یکی کنی بعد حق طلاق بلاعوضضم بهش بدی؟! میتونه فردا بزه طلاق بگیره ...

اره حاضرم برا کسی که دوسش دارم اینکار کنم

بابا مردا قبلا برا عشقشون کوه میکندن الان چقدر پسرا مامانی و ترسو شدن

الان فکر کردی دادگاه میاد ۱۳۷۸ تا سکه رو از مرده میگیره میذاره تو سینی میده به زنه؟

شاید خانم آدم خوبی نباشه و اهل زندگی نباشه. اون وقت تکلیف چیه؟

حتما شناخت داشته که این شرایط رو قبول کرده 

بعدم قانون کلا با مرد هست 

پسرعمه مجرد من با یه خانمی که پسر ۱۶ ساله داشت عقد کرد حق طلاق رو هم داده بود دختره بلاگر بود هرروز استوری می‌داشت دارم میرم دادگاه دعا کنید همه چی به نفع من تموم بشه و مهریمو بتونم بگیرم آخرم نتونست بگیره 

از ریزجزییات ماجرا خبر نداشتم چیزی که می‌دونم همین بود 

حتما شناخت داشته که این شرایط رو قبول کرده بعدم قانون کلا با مرد هست پسرعمه مجرد من با یه خانمی که پ ...

خیلی ها رو دیدیم بدون شناخت رفتن زیر یه سقف.نمیشه قطعی گفت. بدار زن داداشم با مهریه 114 سکه عقد کرد فرداش عروس رفت مهریه رو گذاشت اجرا باورت میشه؟ کلی هم طلا برد. یه عده به چشم درآمد بهش نگاه میکنن