2777
2789

قصد رشته کامپیوتر دارم و دارم روی رشته ها تحقیق میکنم. رتبه خوبی میارم احتمالا و کامپیوتر نصیر قبول میشم. اگه مکانیک یا برق برم هم دانشگاه های بهتری قبول میشم مثل امیرکبیر و علم و صنعت. 

چقدر هوش در موفقیت در رشته کامپیوتر دخیله؟ از سال چندم میشه کار کرد؟ آیا پیشرفتمون دست خودمونه یا مثل پزشکی دست دولته؟ اگه فرضا از دانشگاه تاپ فارغ التحصیل داشته باشی و مهارت خوبی هم داشته باشی و بتونی جذب یه شرکت خوب(بدون پارتی) بشی درآمدش چقدره؟ میتونی کنارش به دلار هم درآمد داشته باشی یا خیر؟ دنبال رشته ای هستم که بشه توش پیشرفت کرد نه این که محدودت بکنه آیا کامپیوتر محدود میکنه؟

تو رشته کامپیوتر دانشگاه هیچی یاد نمیگیری باید بیرون کلاس بری اما لیسانس کامپیوتر بعدا رو حقوقت تاثیر کمی میزاره اصن ربطی به سال دانشگاهت نداره هر وقت تبحر داشتی میتونی کار کنی و دست خودته 

حفظیات فوق العاده زیاد داره و همیشه حتی بعد دانشگاه باید سرت تو یادگیری باشه وگرنه عقب میمونی چون بازار داغه و رقابت زیاد تو شرکتا حقوق خاصی عایدت نمیشهو فریلنسری هم مهارت بالا میخواد چون دست زیاده باید با چنگ و دندون پروژه رو بگیری 

از بس هم پشت میز نشینی داره فرسودگی سریع میاره چش و چار و انگشت و گردن و کمر نابود میشه تو چند سال اول 

دیگه همین دیگه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میشه منم درباره رشته حسابداری از هنرستان کاردانش راهنمایی کنیدریاضیش سخته ؟

فقط میخای بری که رفته باشی؟ 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

نه میخام بخونم و ی نتیجه داشته باشه ولی میگن ریاضیش خیلی سخته و نمیتونی

معدلت؟ 

۱۶ریاضیمم ۵😂ولی خب چون نخوندم سالای قبل ریاضیم ۱۷ و ۱۶ بود میخام دهم هم بخونم و ب حسابداری علاقه دا ...

اینده نداره لاقل میری کاردانش برو طراحی دوختی چیزی

تو رشته کامپیوتر دانشگاه هیچی یاد نمیگیری باید بیرون کلاس بری اما لیسانس کامپیوتر بعدا رو حقوقت تاثی ...

من مشکلی بابت کار زیاد ندارم هوشم هم خوبه. دانشگاه خوبی هم قبول میشم. همون اول که وارد دانشگاه بشم خودم هم برنامه نویسی به خصوص کار میکنم. حالا با این شرایط میشه به اون درآمد ۱۰۰ تومن رسید؟ در عرض مثلا ۸_۹ سال؟ چون خربوریدان پارسال میگفت به برنامه نویس های شرکتشون بین ۷۰ تا۱۳۰ تومن بر اساس سابقه کار و سطحشون میدن. که مطمئنا امسال بیشتره. تازه طرف علاوه بر این که استخدام شرکته میتونه خودش هم فریلنس کار کنه؟ تا جایی که میدونم. 

من فقط دنبال رشته ای هستم که جای پیشرفت توش زیاد باشه،چون ادمی نیستم که در جا بزنم یا کم کاری کنم.

من مشکلی بابت کار زیاد ندارم هوشم هم خوبه. دانشگاه خوبی هم قبول میشم. همون اول که وارد دانشگاه بشم خ ...

عمرا این قیمت ها نیست حقوق کارمندی هست هر شرکتی که کار کنی حالا اون شرکتی که تو میگی رو نمیشناسم ولی بقیه جاها حدود 30 تومن هس میگم فریلنسری هم باید خیلی تلاش کنی تا بگیری باید بین حدود 100000 تا ادم نفر اولی باشی تا کارو بگیری

اول اینکه برنامه نویسی مورد نیاز در بازار کار را در رشته ی مهندسی کامپیوتر تدریس نمیکنند میخاد تاپ ترین دانشگاه جهان باشه . پس شما مباحث تئوری و مبنا را در دانشگاه یاد میگیری و تخصص را شخصا از کلاس های بیرون دانشگاه کسب میکنی.

دوم اینکه برنامه نویسی دنیای آزادی هست هزاران شاخه و نوع شغل داره بخاطر همین تنوع هم میتونی جای دولتی کار کنی هم شرکت خصوصی هم برای خودت کسب و کار ایده پردازی داشته باشی در هر سه مورد پول توشه 

سوالات بعدیت مثلا میشه با دلار درآمد داشت شبیه سوال کسایی نیست که بتونه خواجه نصیر طوسی قبول بشه یکم خنده داره ... بخاطر همین پاسخ نمیدم بهش

موفق باشی

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

اول اینکه برنامه نویسی مورد نیاز در بازار کار را در رشته ی مهندسی کامپیوتر تدریس نمیکنند میخاد تاپ ت ...

من دقیق از برنامه نویسی اطلاع ندارم. ممنون میشم اگه پیج یوتیوبی چیزی دارید لینک بدید. تازه دوره آقای جادی رو توی تلگرام پیدا کردم و دارم میبینم(پایتون) ولی متاسفانه کامپیوتر یا لپ تاپی ندارم که روش تمرین کنم. هزینه کلاس های بیرون هم چندان ندارم مگه اینکه بتونم کلاس افلاینی رو بخرم یا از یوتیوب یاد بگیرم. 

دیدگاهتون جالبه. یعنی اگه کسی در مورد برنامه نویسی چیزی ندونه حق نداره نصیر قبول شه؟ ریاضی ۳۰ فیزیک۹۰ شیمی۶۰؟ آیا لازمه بدست آوردن این درصد ها اینه که در مورد برنامه نویسی اطلاع داشته باشی؟ من فقط نشستم گوشه خونه و یک سال درس خوندم و تست زدم اونم با کتابای دست دوم. آدم رو از خودش نا امید میکنید، اونم وقتی این همه زحمت کشیدم تا خودمو از این منجلاب بدبختی و بی پولی که توش گیر کردم خلاص کنم.

عمرا این قیمت ها نیست حقوق کارمندی هست هر شرکتی که کار کنی حالا اون شرکتی که تو میگی رو نمیشناسم ولی ...

من مشکلی با تلاش کردن ندارم همونطور که یکسال برای کنکور تلاش کردم حاضرم چندین سال دیگه هم تلاش کنم که به جایی برسم هر جایی که واردش شدم صد خودمو گذاشتم اینجا هم کم نمیذارم، فقط میخوام مطمئن بشم که بهش علاقه دارم(علاقه شدیدی به فیزیک مکانیک(از سیالات بگیر تا اکوستیک) و تجسم و الگویابی و ریاضیات گراف(گسسته) دارم و در همه ابنهایی که گفتم استعداد هم دارم).

والا من یه تاپیک زدم درمورد برنامه نویسی، خربوریدان اومد و گفت توی شرکتشون ابنجوری میدن ولی همه با سابقه ان.

من دقیق از برنامه نویسی اطلاع ندارم. ممنون میشم اگه پیج یوتیوبی چیزی دارید لینک بدید. تازه دوره آقای ...

اول اینکه پایتون زبان خوبی برای شروع برنامه نویسی نیست . دوم اینکه من نگفتم چون از برنامه نویسی اطلاعی نداری پس نصیر قبول نمیشی جملاتم رو دوباره بخون ! حداقل میدونی برنامه نویسی یعنی چی که تاپیک زدی دیگه به نظر خودت کسی که برنامه نویسی بلده نمیتونه به دلار پول دربیاره؟ شما شیمی و فیزیک و ریاضی رو این درصد ها زدی ولی مسئله به این سادگی رو نمیدونی ؟ خب برنامه نویسی یه شغل جهانی و تاپ هست چرا نباید یکی ازش نتونه به دلار پول دربیاره؟

بگذریم حالا ....

نکاتی از من که سه ساله برنامه نویس حرفه ای هستم ، درباره ی برنامه نویسی :

۱ - بهترین زبان برای شروع (سی پلاس پلاس) هست

۲ - جادی منبع مناسب و قوی برای یادگیری (( نیست ))

۳ - ( یوتیوب ) اکثر ویدیو هاش برای بازدید گرفتن و کسب درآمد هست پس ظاهرشون و عنوانشون فریبنده هست ولی محتواش خالی و پوچ ... ممکنه اکثرا اینجوری باشن ولی کلیپ های اموزشی خوبی هم توش پیدا میشه پس محتاط باشید

۴ - برای یادگیری برنامه نویسی به یک لپتاپ یا کامپیوتر نیاز هست با گوشی شاید مباحث تئوری یاد بگیری ولی برای کدنویسی لپتاپ میخای پس تهیه ش کن هرجور شده

۵ - دوره ی افلاین از یک مدرس معتبر و با تجربه تهیه کن طبق اصول همون پیش برو ایشالا که موفق میشی

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

اول اینکه پایتون زبان خوبی برای شروع برنامه نویسی نیست . دوم اینکه من نگفتم چون از برنامه نویسی اطلا ...

عزیز جان درآمد دلاری رو شنیده بودم ولی میخواستم ببینم در چه حد سخته بدست اوردنش و ایا نیاز به تحصیلات دانشگاهی داره؟ چقدری میشه ازش پول در آورد؟ چند سال سابقه لازمه که به اون حد برسی؟ کلا میخواستم توضیحاتی بدید چون میدونستم به جز چند مورد بیسیک چیزی ازش نمیدونم. احتمالا تا یکی دو ماه دیگه بتونم لپ تاپ بخرم.

لطف کردید توضیحاتتون مفید بود برام. دوره افلاین شخص خاصی مد نظرتونه یا خودم دنبالش بگردم؟ 

اون درامد دلاری رو میتونم برم مثلا برق بخونم ولی برنامه نویسی یاد بگیرم؟