2777
2789
عنوان

واییی مهمون اومد رفتم تو اتاق

211 بازدید | 20 پست

بچها من کلا خیلی درونگرام خیلی خیلی خیلی،،،امروز مهمون داشتن مامانحونم اینا،منو مامانم اینا اومدیم که کم کنیم ولی منو بزور اوردن من میخاستم بمونم خونه خودمون،،،بعد اومدیم خونه مامانجونم قبل مهمونا گفتم من میرم تو اتاق شما بکین خونه نیست بکین مریضه مونده خونه خودشون پیش باباش

حالا مهمونا اومدن سراغمو گرفتن،میگه حالش خوب نیست حال نداره بیاد بیرون😐😐بعد تازه باباجونم صدام می‌کنه نرگسسسس نررررگسسس بیااااااا کجاییییی

وایییی بچها آبرو چیهههه؟😂😂😂الانم تو اتاقم نه لباس هست نه هیچییی لباسامم مناسب نیستن که بپوشم برم😂😂😂

قراره دوروز بمونن،من فرداصب که رفتم بیرون میپیچونم میرم خونه خودمون،ولی خب الانو چیکار کنممممم😂😂

خودتو بزن به خواب😂

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میمیرم کههه تازه خواب بودم الانم از شدت گشنگی دارم جون میدم،دارم یه زهرماری میخورم😂😂

من بودم خودمو به خواب عمیق زمستونی میزدم😂

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

یاد خودم افتادم

مجرد بودم،ایام عید بود،رفته بودم حمام،قشنگ لحظه ایی ک حوله خشک کردم بیام بیرون

خاله بابام اومد خونمون عید دیدنی

دوباره برگشتم تو حمام،نشستم ب کیسه سفیدآب

لعنتیا مگ میرفتن

قشنگ تا یک ماه خودمو شستم😆