2777
2789
سلام عزیزمامر کنید

درود بر شما. یه بار (پارسال) من تاپیک زدم در مورد برنامه نویسی شما اومدید و گفتید به برنامه نویس های شرکتتون ۶۰ تا ۱۳۰ تومن میدید. میخواستم بپرسم که در چه حد سابقه دارند؟ همه مهندسی کامپبوتر خوندن یا مثلا میتونم برق بخونم و در کنارش برنامه نویسی یاد بگیرم؟ رتبه حول و حوش ۵۰۰ میارم احتمالا و نمیدونم برم مکانیک دانشگاه خوب (امیرکبیر) یا چند لول پایینتر برم کامپبوتر بهشتی؟ 

اگه ارشد کامپیوتر رو بگیرم در حین تحصیل مهارت هم کسب کنم(ارشد مطمئنا جای بهتری هم قبول میشم) میتونم امید به اینطور کاری در حد ۴ سال بعدش داشته باشم؟ البته قصدم مهاجرته بیشتر ولی چون شرایط مالیم خیلی ضعیفه( من با هزار سختی خودم رو تا اینجا رسوندم که نمیتونید تصورشو بکنید) میخوام اگه احیانا نشد،نتونستم،نخواستم مهاجرت کنم وضعیت ایران موندن خیلی هم افتضاح نباشه. 

.. من از پزشکی ها متنفر بودم و سال آخر تغییر رشته دادم اومدم ریاضی. رک بگم : میترسم.

میتونید منو راهنمایی بکنید؟ چون متاسفانه یا خوشبختانه تا الان کله‌م توی درس بوده و فرد مطلعی رو اطرافم ندارم که ازش بپرسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود بر شما. یه بار (پارسال) من تاپیک زدم در مورد برنامه نویسی شما اومدید و گفتید به برنامه نویس های ...

سلام آفرین به اینهمه پشتکار

بهترین رشته نرم افزار هست برق برات ارزش افزوده نداره. ما حتی معلم آموزش پرورش هم داشتیم که طبق آموزش موسسه ای برنامه نویسی میکرد ولی شرکت های بزرگ روی تحصیل حساس هستند. روی حوالی کامپیوتر توی دانشگاه های تهران مامور بده زیبا

سایت از صدا پر است و از حرف خالی