2777
2789

من 27 سالمه و تنها دختر مجرد فامیل طلاق گرفتم شوهرم رو خیلی دوست داشتم آنقدر اذیتم کرد ک نگو یهو عوض شد تحت تاثیر مادرش بیشتر الان توی خیالم باهاش زندگی میکنم مثلا بعد از ناهار بهش میگم عزیزم بخوابیم یا میرم لباسش رو بغل میکنم و گریه میکنم...خیلی تلاش کردم طلاق نگیرم 

از تنهایی وحشت دارم... چی میشد منم مثل بقیه دختر های فامیل سر خونه زندگیم بودم طلاق نگرفته بودم 

ضربه ای ک خوردم فکر نمی‌کنم با چیزی قابل جبران باشه 

سرکار هم میرم.. 

مامانم همش ناراحته برام و میگه مگه ما چی کار کردیم ک این طوری شد آخه همزمان ک من طلاق گرفتم دختر فامیل مون ک از من کوچیکتر بود شوهر عالی گیرش آوند راستش من هم خواستگار ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه به شوهرت برگردی؟خیلی دوسش داری آخهبه خاطر عشقت چشم رو کارای مادرش ببند باهم برید مشاوره به نظر ...

چ جوری برگردم عزیزم دوسال تمام بهش التماس کردم حتی یکبار دلش برام تنگ نشد ک یک پیام بده 

نمیشه به شوهرت برگردی؟خیلی دوسش داری آخهبه خاطر عشقت چشم رو کارای مادرش ببند باهم برید مشاوره به نظر ...

چرا مردمو بدبخت میکنی مگه فقط عشق کافیه

اصلا اینو بگو چند سالته؟تو رمانا زندگی میکنی؟

این همه آدم جدا شدن...ادامه دادن...دارن زندگیشون رو می کنن...خود من یکیشم انقدر تو فامیل داریم که قابل شمارش نیست...انقدر فکر و خیال نکن عزیزم...به زندگی برگرد...از تنهایی لذت ببر...تو گروه های کوه نوردی و تفریحی که تفریح میرن شرکت کن...هر کاری حالت رو بهتر می کنه انجام بده...ناخداگاه می بینی به این زندگی عادت کردی...تو این مسیر هم آدم مناسب سر راهت میاد.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

هنوز کوچولویی بابا، چیزی تموم نشده که💖

برای چی با خاطرات کسی که بهت آسیب زده زندگی میکنی؟ لیاقت نداشته که رفته

اصلا مشخصه که اون ادم اصلی توی سرنوشتت نیست

باید رهاش کنی و خودت رو جمع و جور کنی

لیاقتت یه مرد خوب و واقعیه

اگه بخوای همین جوری زخمی باشی ممکنه آدم مناسبی که سر راهت قرار میگیره رو از دست بدی

کتاب آیا تو آن گمشده‌ام هستی رو بخون حتما

پی دی افش رایگان پیدا میشه، خییییلی کمکت میکنه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یعنی دوساله جدا شدی و هنوز تو فکرشی😥

نه عزیزم تازه جدا شدم اما دوسال از هم جدا بودیم و فقط من دنبالش میدویدم اونم از روم رد میشد نمیدونم چش شددلم خیلی میگیره ک هیچ وقت دلش برام تنگ نشد...