2777
2789

ماشین داری؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضایع نیست به کی بگی؟

چه میدونم؟! هر کی!

دوست! آشنا! فامیل!...

کلا من هیچ وقت برای گرفتن گواهینامه اقدام نکردم علتش هم این بوده که ماشین ندارم!

ولی خب الان میبینم خانم های اطرافم با این که ماشین ندارن همشون گواهینامه دارن!از یه طرف میگم گواهینامه بگیرم شاید در آینده دور ماشین دار بشم از یه طرف میگم ول کن بابا برو یه گرم طلا بگیر!

چه میدونم؟! هر کی!دوست! آشنا! فامیل!...کلا من هیچ وقت برای گرفتن گواهینامه اقدام نکردم علتش هم این ب ...

گواهی نامه داشتن خوبه بعدا گرونتر هم میشه اگه قراره ماشین بگیری بگیر با این پول طلای زیادی نمیشه خرید ضرر هم تو این حرکت ممکنه زیاد باشه

اما فقط بخاطر حرف مردم نیازی نیست بگیری اگه گفتن چرا نداری بگو ماشین ندارم که برای چی داشته باشم

ولی اگه خیلی دوست داری داشته باشی بگیر

بنظر من دم خریدن ماشین بگیری بهتره چون یادت میره

گواهی نامه داشتن خوبه بعدا گرونتر هم میشه اگه قراره ماشین بگیری بگیر با این پول طلای زیادی نمیشه خری ...

خودمم همین فکرو میکنم میگم الان اگه گواهینامه بگیرم چون ماشین ندارم فراموش میکنم!