2777
2789
عنوان

به شوهر سابقم پیام دادم

196 بازدید | 7 پست

دخترم ۶ سالشه تا ۷ سالگی حضانت با منه بهش گفتم حضانت رو کامل بده من و هزینه هاش رو بیشتر کن

هنوز پیام نخونده 

امیدوارم قبول کنه

از طرفی هم میدونم دخترم مانع ازدواجم خواهد شد ولی خب نمیتونم چشمم رو دخترم ببندم و از طرفی هم خیزی ندیدم که،با وجودی که همکارم از من خوشش اومده ولی نمیتونم بی رحم باشم

بابا دلتنگتم....

ازدواج کرده یا مجرده باباش؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مادر نشدم شاید نتونم حس مادری رو درک کنم

ولی واقعا خودتو تباه نکن 

بچه ت پس فردا میگه چرا اصلا منو به دنیا آوردی و بعد طلاق گرفتید

اگه واقعا پیش پدرش رفاه و زندگی بهتری براش فراهمه بذار بره پیش شوهرت و اینکه خودت ازدواج موفق کردی بعدا ببر پیش خودت 

نمیخوام دخالت کنم اما اینو بدون شما حق زندگی داری و این ربطی به بی رحم بودن ندارهفرصت ها رو نگیر از ...

فعلا که فرصتی ندارم،تنهایی هم سخته

حالا باباش هم معلوم نیست قبول کنه

بابا دلتنگتم....