2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزمم‌ واقعا نمیدونم چ رسمی شده و چ دنیایی ک همه از شوهرشون مینالن یکی مث ما در بند فکر شوهر برای رهایی از درس  

یکی مثل شما مامانم امثال اینا گرفتار شوهر 💔

تولدت مبارک. مرداد ماهی😍

تولدت مبارک امیدوارم رنگهای شاد و روشن زندگیتو نقاشی کنن دوست عزیز

سخت نگیر شاید فکرش مشغول هست یا از لحاظ مادی به مشکل برخورده نمیتونه برات تولد بگیره واسه همین یادآوری نمیکنه

تولدت مبارک امیدوارم رنگهای شاد و روشن زندگیتو نقاشی کنن دوست عزیزسخت نگیر شاید فکرش مشغول هست یا از ...

من نمیخوام برام تولد بگیره حتی کادو هم نمیخوام حداقل یادش باشه

تولدت مبارک خوشگله 

میدونم آدم از شریک زندگیش انتظار داره بایدم داشته باشه

ولی اشکالی نداره تو اینقدر با ارزش هستی که خوشحالیت وابسته به تبریک تولد هیچ کس نباشه 

اگه حوصلشو داری پاشو آرایش کن یه لباس خوب بپوش برو برای خودت یه کیک کوچولو بخر با گل

خودت برای خودت جشن بگیر 

بازم خوش به حالت هرسال یادش بوده.

من اولین تولد بعد ازدواج انتظار داشتم شوهرم برام سنگ تموم بذاره ولی حتی یک تبریک ساده هم نگفت.

قهر بودیم

با اینکه من برا تولدش واقعا هزینه کردم و کادوی خوب دادم ولی ۱ ماه بعد تولد من شد برام گل هم نخرید. تازشم از چند ماه جلوتر بهم میگفت میخوام برا تولدت گوشی بخرم ولی نمیدونی چکارا کرد....

خدایاشکرت❤️

عزیزمم‌ واقعا نمیدونم چ رسمی شده و چ دنیایی ک همه از شوهرشون مینالن یکی مث ما در بند فکر شوهر برای ر ...

عزیزم من وقتی ازدواج کردم درسو ول کردم الان دارم درس میخونم و خیلی پشیمونم چرا همون موقع نخوندم حالا تنها نصیحتم اینه اول مستتقل شو بعد ازدواج کتن