2777
2789

بچه ها پسر من دوساله شده بعد رفت تو حموم وایتکس برداشته ریخته بود جلو در حموم بعد رفتم دیدم داره باهاش آب بازی می‌کنه فکر کرده آبه بردم حموم بعد همون موقع دهن شو بود کردم بود وایتکس نمی‌داد دور دهنش هیچ کدوم بود نمی‌داد الان میگم نکنه خورده باشه میترسم خیلی

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه خورده بود هم دهنش بو میداد هم استفراغ میکرد

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

عزیزم اصلا نمیشه وایتکس رو قورت داد مگر اینکه بخواد خودکشی کنه نای و مری و ریه به بوی شدید و موادش عکس العمل نشون میده و راه مری بسته میشه و خفگی به آدم دست میده پس پسر شما نخورده خیالت راحت 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
عزیزم اصلا نمیشه وایتکس رو قورت داد مگر اینکه بخواد خودکشی کنه نای و مری و ریه به بوی شدید و موادش ع ...

وایی دستت درد نکنه همون خودمم میگم نخورده ولی میترسم 

عزیزم اصلا نمیشه وایتکس رو قورت داد مگر اینکه بخواد خودکشی کنه نای و مری و ریه به بوی شدید و موادش ع ...

الان یه ساعت گذشته حالش خوبه یه دونه بستنی دادم بهش الآنم شیر میخوره

خوردن وایتکس و مواد شوینده به شدت سیستم تنفسی رو آسیب می‌زنه زخم و خراش ایجاد می‌کنه طوری که نفس کشیدن رو سخت می‌کنه و درد شدید توی قفسه سینه ایجاد می‌کنه به این راحتی نمیشه خوردش خیالت راحت و خدا رو شکر که نخورده

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
خوردن وایتکس و مواد شوینده به شدت سیستم تنفسی رو آسیب می‌زنه زخم و خراش ایجاد می‌کنه طوری که نفس کشی ...

مثلاً از کجا بفهمم نخورده الان شیر خورد

خوردن وایتکس و مواد شوینده به شدت سیستم تنفسی رو آسیب می‌زنه زخم و خراش ایجاد می‌کنه طوری که نفس کشی ...

کسی که وایتکس بخوره راه تنفس اش بسه میشه؟؟؟