2777
2789
عنوان

خواب خواستگار🙄رویای صادقه⁉️

109 بازدید | 15 پست

چند وقت پیش خواب دیدم خواستگار اومد برام به یک هفته نکشیده دوتا خواستگار اومدن دم خونمون منتهی برای خواهرم😔😂اینم بخت ماعه

دقیقا با همون مشخصاتی که توی خوابم بود حتی تو خواب اسمش رامین بود و یکی از آشناهام معرفیش کرده بود 

اسم یکی از اقایونی که اومدن خواستگاری خواهرم همین بود و یکی دیگه از اون آقایون رو هم همون آشنامون که توی خوابم بود معرفی کرد

دوباره چند وقت پیش خواب دیدم خواستگار اومد برام به مامانم گفتم خودت رو آماده کن قراره برای آبجی خواستگار بیاد😔😂

به همچین چیزی میگن رویای صادقه؟؟؟

چندباری خواب‌های دیگه هم دیدم که توی واقعیت اتفاق افتادن

بروهی ایران♥️🫡

دیشبم من خپاب دیدم یه خاستگار همه چی تموم خوشتیپ اومده خاستگاریم رفتم بیرون اونم اومد باهام قدم بزنه یه جای قشنگ بودیم

منم کم کم خوشم اومده بود

زهی خیال باطل😂😂

عاشقم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چههه قشنگگگ منم خیلی دوست دارم راجع به موضوعی یه خوابی ببینم اما خوابای من همه چرت و پرتن😂🤦🏻‍♀️

من بقدری احساسشون میکنم خواب هام رو که وقتی بیدار میشم تا چند ساعت درگیرشونم مثلا اگه خواب ترسناک ببینم بیدار بشم هم بدنم هنوز اون حس ترس و لرز رو داره 

بروهی ایران♥️🫡

به امید خدا قبول میشی من دلم روشنه😔🥲♥️

خدا کنهههه🥺😍🤍 برام دعا کن🌱

ولی کاش اگه قبول میشم خودم و اطرافیانم که خوابای واضح نمیبینیم 

کاش تو خواب ببینی جدکی😅 من همش میگم کاش تو خواب یه نشونه ببینم ولی یا خواب نمیبینم اگرم ببینم بی معنی🤦🏻‍♀️

خدا کنهههه🥺😍🤍 برام دعا کن🌱ولی کاش اگه قبول میشم خودم و اطرافیانم که خوابای واضح نمیبینیم کاش تو ...

😂😭باور کن الان دیگه از خواب‌های من هم کاری بر نمیاد تا ببینیم خدا چی میخواد

به امید خدا بهترین‌ها برات رقم میخوره من هم برات آیت الکرسی میخونم به مرادت برسی♥️

بروهی ایران♥️🫡

😂😭باور کن الان دیگه از خواب‌های من هم کاری بر نمیاد تا ببینیم خدا چی میخوادبه امید خدا بهترین‌ها ب ...

مرررسی چقدر مهربونی تو😍😘😘😘🤍🌱

انشاالله تو هم با یه مرد خفن و پولدار و متعهد ازدواج کنی (دعاهای من در حق دیگران میگیرهااا😅😍 یهو دیدی بعد ماه صفر عروس شدی . منم برات آیت الکرسی میخونم 🤍🌱)

مرررسی چقدر مهربونی تو😍😘😘😘🤍🌱انشاالله تو هم با یه مرد خفن و پولدار و متعهد ازدواج کنی (دعاهای م ...

وای من ازدواج نمیخوام من یه پشت کنکوری بدبختم 😂😂بیاو تو که دعات بگیره دعا کن امسال قبول شم ♥️

بروهی ایران♥️🫡

وای من ازدواج نمیخوام من یه پشت کنکوری بدبختم 😂😂بیاو تو که دعات بگیره دعا کن امسال قبول شم ♥️

انشاالله قبول شی 

تاپیکت راجع به ازدواج بود فکر کردم میخوای ازدواج کنی 

انشاالله تو هم به همون چیزی که میخای برسی🤍🌱