2777
2789

من از عصر امروز یه بدن درد وحشتناک عین بدن درد سرماخوردگی پیدا کردم

خیلی ناگهانی و شدید 

سرم و چشمام داره میترکه

تو اینتزنت زدم میگه ام اسه علائم دیگش مثل کاهش تمرکز و حافظه و عدم تعادل و بعضیاشو داشتم

نگین برو دکتر بخدا شرایطشو ندارم دارم اط نگرانی دیوونه میشم

پ.ن : من این چند روز استرس و فشار بدی رو تحمل کردم خیلی گریه کردم کم خوابی کشیدم خیلی کم غذا خوردم قبلش هم دوساله شرایط زندگیم اوکی نیست تو خونه زندانی ام توسط پدر مادرم در کل فشار روحی زیادی رومه

فکر اینکه واقعا ام اس باشه روانیم میکنه هیچکسم ندارم ازش کمک بخوام

فشارت افتاده بابا نزن گوگل گوگل اینجوره ام اس عزیزم با یبار نیس

فشار عصبی ام هست شایدم ویروس گرفتی

خودم این علائم و داشتم ک میگم ایناس

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

فشارت افتاده بابا نزن گوگل گوگل اینجوره ام اس عزیزم با یبار نیسفشار عصبی ام هست شایدم ویروس گرفتیخود ...

تروخدا؟ اخه خیلی تمرکز و حافظمم ضعیف شده 

خیلی زود زود فشارم میفته 

ضعف و خستگی ام همیشه دارم

ینی شما مطمئنی ام اس نیست؟ بخدا روانی شدم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا؟ اخه خیلی تمرکز و حافظمم ضعیف شده خیلی زود زود فشارم میفته ضعف و خستگی ام همیشه دارمینی شما م ...

اره بابا مشکلات خانوادگی منم دارم همش اینجورم همش مال اعصابه فکرت و اروم کن مراقب خودت باش همش از ضعف اعصاب من انقدر شدید چند روز پیش قش کردم نفسم داشت میرفت میمیردم همش از فکر و اعصاب

فشارت افتاده بابا نزن گوگل گوگل اینجوره ام اس عزیزم با یبار نیسفشار عصبی ام هست شایدم ویروس گرفتیخود ...

خیلی بدن دردم وحشتناکه

انگار دارم میمیرم 

نمیتونم تکون بخورم حتی حرف زدنم سخته برام از شدت درد و بیحالی

تپش قلبم دارم یکم

اره بابا مشکلات خانوادگی منم دارم همش اینجورم همش مال اعصابه فکرت و اروم کن مراقب خودت باش همش از ضع ...

بعد اینکه یکم تبم دارم 

خیلی به شدت فشار روم بود این چند روز امروز چند بار پلکم پرید گوشه ابروم پرید اصلا یه وضعی

الان انقد نا ندارم انگار تریلی از روم رد شده تاحالا اینجوری نشدم خیلی ترسناکه برام😭

بعد اینکه یکم تبم دارم خیلی به شدت فشار روم بود این چند روز امروز چند بار پلکم پرید گوشه ابروم پرید ...

عزیزم همش مال فشار عصبیه بدنت ریخته بهم به خودت برس میفهمم چی میگی چیزی نیس نگران نزاش