2777
2789
عنوان

اگر از زندگیم بنالم مامانم میگه

146 بازدید | 11 پست

خوب شد ازدواج کردی و گرنه کسی برات نبود. توی خونه میموندی....

اما وقتی از بقیه دومادامون ناراحته .به من میگه کاش این دخترمون نمیدادیم. براش فلانی بود و فلانی و ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورشون چیه؟

منظورشون اینه که قدر زندگیت بدون و هیچی نگو.

یعنی بدون اگر با این شوهرت ازدواج نمی کردی الان توی خونه مونده بودی.

بقیه خواهرام گله نمیکنند مثل من. سعی میکنند سختی های زندگی رو تحمل کنند. من یکساله گله نکردم پیش مادرم .اما دلم پر بود و خواستم باهاش حرفی بزنم.

منظورشون اینه که قدر زندگیت بدون و هیچی نگو.یعنی بدون اگر با این شوهرت ازدواج نمی کردی الان توی خونه ...

ازدواج ب درد نخور هیچ فایده ای نداره منم ازدواج کردم مثل سگ پشیمونم با ی بچه ننه ازدواج کردم منو از پا در آورده

ازدواج ب درد نخور هیچ فایده ای نداره منم ازدواج کردم مثل سگ پشیمونم با ی بچه ننه ازدواج کردم منو از ...

شوهر منم بچه ننه هست. نمیگم ازدواجم کلا بد بود. اما یک وقتایی دوست داری با کسی همدلی کنی. شاید مادر دیگه ای بتونه قشنگ تر بهم بگه. مثلا بگه زندگی هیچوقت کامل نیست. تو خوبی که تا حالا این سختی تحمل کردی ما می فهمیم تو چی میگی. کمکی از دست ما برمیاد؟

میخوای هر وقت ناراحت بودی به ما زنگ بزنی و درد دل کنی؟ ما گوش میدیم. 

میخوای با شوهرت بیای سفر؟ بیای شهرمون. خیلی وقته نیومدی. حتما خسته هم هستی.

چقدر احتیاج دارم اینو بشنوم.

دوست ندارم اینکه خواستگار نداشتم در دوده مجردی و احساس بد اینکه من به اندازه کافی خواهان نداشتم بهم بگن. اونم از زبون مادرم.

شوهر منم بچه ننه هست. نمیگم ازدواجم کلا بد بود. اما یک وقتایی دوست داری با کسی همدلی کنی. شاید مادر ...

میشه از شوهرت بگی ؟ببین شوهر من بچه ننه اس ب همه اعضای خونه سرویس میده اونم پول اگر هم نداشت وام برمی داره میده ب اونا ب قرآن خسته ام وقتی هم مچش رو میگیرم ازم دلخور میشه میره ب ننه اش میگه می ریزن سرم و بهم بد و بیراه میگن اینم هیچی نمی‌گه الانم که امام تو همه اومد و بچه ها رو برداشت رفته خونه ننه اش حالم خیلی خرابه در عذابم مادرم ندارم

میشه از شوهرت بگی ؟ببین شوهر من بچه ننه اس ب همه اعضای خونه سرویس میده اونم پول اگر هم نداشت وام برم ...

یک چیزی شبیه به تو. با این فرق که من تقریبا ۱۳ سال از ازدواج میگذره.من عادت کردم. وام برنمیداره اما همه کار انجام میده. نمیگم انجام نده اما از اینکه اولویتش نیستیم دلخورم.

حتی برای انتخاب خونه میخواد نزدیک خونواده اش باشه....

این وابستگی هست و متاسفانه بخاطر این هست که مادر بد تربیت کرده. 

یک چیزی شبیه به تو. با این فرق که من تقریبا ۱۳ سال از ازدواج میگذره.من عادت کردم. وام برنمیداره اما ...

ن شوهر من شورشو در آورده شدید پاچه خواری خانواده اش رو میکنه از کوچیک و بزرگ گرفته تا نوه و نتیجه ننه اش ننه اشم پیر نیستا ۶۰ سالشه یا شایدم کم ب قرآن وام بر داشته بود ۲۵۰ بود چقدر بود داده ب برادرش ماشین ثبت نام کرده بود تا ماشین رو در بیاره واقعا ب قرآن خسته ام ب دنبال آمال و آرزوهای خواهر برادرشه وقتی هم میگم میگه ک من چی دادم ب کی هر چی هم دادم بر گردونم ب خودم والله دروغ میگه هر چی داده همون جا دیگه خوردن و ی قلوب هم آب روش