2777
2789
عنوان

میشه دوباره ترمیم معدل نکرد

46 بازدید | 7 پست

میشه نمرات دوازدهم دوباره ترمیم نکرد و کنکور داد ؟و نمره ها سیو بشه؟تراز معدلم ۹۹۰۰ اگه پشت بمونم نمیخوام بهتر بشه 

رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤
لطفا همگی تاپیک اخرم بیاید اسی کمک بزرگی میکنی ببخشید اومدم تاپیکت🥲

فدای سرت یه اشتراک دیجی ماز بگیر تست های خوبی داره کلا ۳۰۰ تومنه.منم مشاور و کلاس نرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سیو میشه ولی تراز کمتر بهت میده سال دیگمگ چند شده رتبت ک میخای بمونی معدلت ک خیلی خوبه

۳۰۰۰ منطقه ۲ تجربی

اینجور ک معلومه پزشکی نمیارم 

حالا تراز یکم کمتر هم بده اوکیم فقط کاش بشه

۳۰۰۰ منطقه ۲ تجربیاینجور ک معلومه پزشکی نمیارم حالا تراز یکم کمتر هم بده اوکیم فقط کاش بشه

مشکل مالی اگ نداری بزن پزشکی ازاد برو 

می ارزه بخدا مخصوصا اگ ادم پولشو داشته باشه 

با این شرایط اعصاب خورد کنی ک درست کردن هرچقدرم ک ادم تلاش کنه بازم حس میکنه کمه 

سال دیگ شرایط سخت تر هم هست 

هم کنکور اردیبهشت نیست هم ترمیم یازدهم اضافه میشه

مشکل مالی اگ نداری بزن پزشکی ازاد برو می ارزه بخدا مخصوصا اگ ادم پولشو داشته باشه با این شرایط اعصاب ...

بآور کن من از خدامه

میتونن شهریه پرداز بفرستن ولی نمیفرستن

من حتی دیدم تا رتبه ۵ هزار هم گرفته پزشکی ازاد شهرم

مردم زمین میفروشن خودکشی میکنن ک برن فقط رشته تاپ و میرن خارج اینارو میخونن چون تو ایران نمیاوردن و قبول نمیشدن.حیفه شما ک میاری دوباره بشینی پشت

بآور کن من از خدامهمیتونن شهریه پرداز بفرستن ولی نمیفرستن

بابا خیلیییی خوبه ک شهریه پرداز 

تازه هزینش از ازادم کمتره 

توضیح بده شرایط سال بعدو واسشون 

واقعا با این سیستم اموزشی معیوب ادم فقط باید یچیزی قبول شه و از دست این کنکور لعنتی راحت شه