همه مادر دارن منم مادر دارم 😭😭💔
بچه ها مامانم هفته قبل چشمش رو عمل آب مروارید کرده به خدا از هفته قبل تا الان خودمون همه کارها و کردیم از غذا و تمیزی خونه و ظرف و جارو و مهمون و..... همه و همه . بعد از روزی که مامانم عمل کرده هرروز خالم اینا اومدن خونه ما بعد من پشت کنکوریم خواهرم هم امسال کنکور داره ( اینا هم اخلاقاشون مضخرفه اصلا نمیفهمن خب طرف امسال کنکورشو بد داده میخواد شروع کنه تابستونو از دست نده هعی متلک میندازن و مسخره میکنن که تازه کنکور دادی دوباره چی ممیخونی ) بعد من یه کلمه بعد شام گفتم خاله گفته فردا میاد( همونی که گفتم مسخره میکنه) . گفتم چرا میان هر روز ما که کارو میکنیم
برگشته به من میگه تو از شب بشین تا صبح درس بخون تا از اون ور تا ظهر بخواب 😐😐( درصورتی که من یه روز دیرپاشده بودم صبحونه بدم بهش ناهار درست کنم خونه رو سرش گذاشته بود !)
منم بهش گفتم بسه کم چرت و پرت بگو کسی که تا صبح بیدار باشه اصلا فرداش انرژی داره هیچی این از دهن من در نیومد بیرون شروع کرد به داد و بیداد و گریه و زاری که آره خودم پا میشم همه کار میکنم هیچی یه چی من گفتم یه چی اون گفت 😓😭💔
من آنقدر دلم از این شکسته یعنی هر بار میام ببخشمش اینطوری میکنه امسالم سر اینکه حرفشو گوش ندادم پولمو ندادم بهش باور میکنید دو سه هفته مونده بود به کنکور بالا من قهر بود باهام حرف نمیزد 😭😭😭