2777
2789

همه مادر دارن منم مادر دارم 😭😭💔

بچه ها مامانم هفته قبل چشمش رو عمل آب مروارید کرده به خدا از هفته قبل تا الان خودمون همه کارها و کردیم از غذا و تمیزی خونه و ظرف و جارو و مهمون و..... همه و همه . بعد از روزی که مامانم عمل کرده هرروز خالم اینا اومدن خونه ما بعد من پشت کنکوریم خواهرم هم امسال کنکور داره ( اینا هم اخلاقاشون مضخرفه  اصلا نمی‌فهمن خب طرف امسال کنکورشو بد داده میخواد شروع کنه تابستونو از دست نده هعی متلک میندازن و مسخره میکنن که تازه کنکور دادی دوباره چی ممیخونی )  بعد من یه کلمه بعد شام گفتم خاله گفته فردا میاد( همونی که گفتم مسخره می‌کنه) . گفتم چرا میان هر روز ما که کارو میکنیم  

برگشته به من میگه تو از شب بشین تا صبح درس بخون تا از اون ور تا ظهر بخواب 😐😐( درصورتی که من یه روز دیرپاشده بودم صبحونه بدم بهش ناهار درست کنم خونه رو سرش گذاشته بود !) 

منم بهش گفتم بسه کم چرت و پرت بگو کسی که تا صبح بیدار باشه اصلا فرداش انرژی داره هیچی این از دهن من در نیومد بیرون شروع کرد به داد و بیداد و گریه و زاری که آره خودم پا میشم همه کار میکنم هیچی یه چی من گفتم یه چی اون گفت 😓😭💔

من آنقدر دلم از این شکسته یعنی هر بار میام ببخشمش اینطوری می‌کنه امسالم سر اینکه حرفشو گوش ندادم پولمو ندادم بهش باور میکنید دو سه هفته مونده بود به کنکور بالا من قهر بود باهام حرف نمی‌زد 😭😭😭 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

چون چشم عمل کرده گریه خوب نیست اصلا خودتون مهمون قبول نکنید ایفون قطع گوشی ها سایلنت تلفن قطع کن چه ...

عزیزم اینا مهمون نیستن صاحب خونن والا من کاری ندارم بقران بیان مثلا من کارارو میکنم میرم تو اتاق پشت سرم میاد تو اتاق ببینه من چه میکنم متلک بگه یا های میگه میری تو اتاق چی کار 

مامانم هم چون خواهراشن نمیگه نیایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون چشم عمل کرده گریه خوب نیست اصلا خودتون مهمون قبول نکنید ایفون قطع گوشی ها سایلنت تلفن قطع کن چه ...

گریه که کرد داد هم خیلی زد طبق معمول وقتی حرفی بشنوه که خلاف میلش باشه یعنی خیلی آسیب زده به چشمش خطرناکه؟

گریه که کرد داد هم خیلی زد طبق معمول وقتی حرفی بشنوه که خلاف میلش باشه یعنی خیلی آسیب زده به چشمش خط ...

نه عزیز  کلی گفتم چون عمل شده  گریه نکنه خوب نیست

مادرشوهر من عمل کرده بود دکترش گفت پله بالا پایین نره راه زیاد نره گریه نکنه سنگینی بلند نکنه حداقل یک ماه 

نه عزیز کلی گفتم چون عمل شده گریه نکنه خوب نیست مادرشوهر من عمل کرده بود دکترش گفت پله بالا پایین ...

ممنون عزیزم