2777
2789

شيراز ميتونيد باغ ارم ،باغ دلگشا ،باغ عفيف اباد ،حافظيه ،سعديه ،دروازه قران ،ارگ كريم خاني تشريف ببرييد ،سوغاتي شيراز هم باسلق وعرقيجات  

بوشهر خيلي بزرگ نيست مثل شيراز يه ساحل وبلوار دورتا دور شهر داره ،اما جاده شيراز به بوشهر يه قسمت هايش خيلي قشنگه از بوشهر ميتونيد بريد بندر گناوه  موزه دلواري داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اطلاعات بیشتری هم دارید ممنون میشم.مثل جاهای سنتی قشنگ و .....

این چن جایی که گفتم همش خونه های قدیمی مشهور شیرازن که بازسازی شدن... واااقعا خوشگلن... ولی خب مسافر که میاد همه همون جاهای بولد شده میرن

بوشهر ساحل زيبايي داره محدوديت چادر نداره كنار همه ساحل هاش پارك و سرويس بهداشتي هست 

توي عيد هواي بوشهز خيلي مطلوب و خنكه 

براي خريد اگه قيمت مناسب بخوايد بازار قديم بوشهر هست 

اگه قيمت هاي يه مقدار بالاتر كه خيليم بالا نيست 

پاساژ ملت - آزادي- آزدگان - مركز خريد 

هستند 

مجتمع تجاري زيتون هم هست كه اون خيلي سليقه اييه وسايلي كه داره

براي رستوران 

ميداف - قَوام -سياف(روي ابه و ويوي عالي دريا) 

اينا خيلي خوبن

بيرون بر ته چين

فست فود

رستوران ايتاليايي سول 

كاردرو

مثلث

اژدر زاپاتا

سيا سمبو 

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

اينجا به جاي اسنپ

تاكساپ

اسپات 

هست كه ميتونيد نصب كنيد برنامه شو سرويس بگيرين

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️