2777
2789
عنوان

این قسمت عروس بیشعور

1348 بازدید | 91 پست

۵ ساعت برق نداشتیم با سه تا بچه کوچیک اسیر بودم شوهرم سرکار.برق اومد ساعت ۴ بعدازظهر بچه ها خوابیدن خودمم گفتم بعد مدت ها یه چرت بزنم.نیم ساعتی گذشت دیدم عروسمون بچشو فرستاده خونه ما صدا بلند بلند بازی کردنش میاد.عروسمون مطلقه بود یه بچه داشت.منو بچمو بیدار کرد شوهرمم تازه اومده بود چشماش گرم شده بود.چقدر بیشعوری تو آخه من خودم سه تا بچه کوچیک دارم مگه خونم مهده تولتو میاری با اون صدای هوارش که خودش بره دکتر.انقد کفری شدم بچمو کردم توی کالسکه زدم بیرون دیدم خانم از راه رسیده کجا میخای بری گفتم خرید دارم شوهرم خوابه میخام یه هوا تو سرم بخوره که ینی بسه دیگه تولتو بردار ببر کسی خونم نیس قشنگ منو برگردوند خونه تا الانم نشست به گپ و گفت .بابا شعور داشته باشید کسی که چند تا بچه داره دلیل نمیشه بتونه بچه های مردمم نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب. خودش جرئت نداری بگی 

اومدی تاپیک زدی به ما میگی آدم باشید

خوبه بابا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الان تاثیر مطلقه بودنش چی بود توی این داستان؟

شما به بزرگیت ببخش 

نمک رو زخم نباشید

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

حق داری دلخور باشی هرکس شعور درک این مسائلا رو نداره

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

خودت چندتا بچه داری عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ب. خودش جرئت نداری بگی اومدی تاپیک زدی به ما میگی آدم باشیدخوبه بابا

اتفاقا همیشه میگم من خودم پرم دیگه بقیم بچشونو میریزن سر من.تو آدم باش که نمیتونی آدما رو آروم کنی حرف بیراهم میزنی