2777
2789
عنوان

بیاین از خیانتا بگین

345 بازدید | 19 پست

از خیانت های کوچک گرفته تا بدترین نوع خیانت که تو اطرافیان یاخدای نکرده تو خانواده خودتون دیدین تعریف کنین و بعدش حرفی را بگین که دوست داشتین کسی قبلا بهتون گفته بود و آگاهتون کرده بود.

اول خودم یکیشو تعریف میکنم. یه دختری میشناسم زالی داره و ازدواج نکرده سنش بالاس و این یه دوت خوشگل و متین و خانواده دارهم داره البته خوددختر زالی خیلی مومن و محجبه و خانم تمامه. ولی یهو دیده بود شوهر دوستش هی به ایشون زنگ و پیام میزنه که بیا رابطه داشته باشیم و گفته بوده زنشو دوست داره فقط به خاطر اینکه تنوع طلبه رابطه میخاد ...😐😐

اینکه تو فیلمبردار شهرمون که متاهله دوتا بچه هم داره یروز دیدم سه تا دختر داف سوار کرده بود تازه همش مزاحم خاله مطلقه هم می‌شد خالمم از اون زنای چادری و مذهبیه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیچاره زنش

تو قیافه زنش افسردگی داد میزنه 

این مرده خیلی خوش برخورده ولی حیف که هیزه 

مثلا تو اینستاگرام باسن زنا رو لایک میکنه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

آره یکیو میشناسم دوتا بچه داره راحت داره کارش می‌کنه خیلی هم آزاد و شوهرش دوستش داره

متأسفانه اینجور زنارو زیاد دیدم

حتما شوهرش بی غیرته

من یه زنه رو میشناسم سنش زیر ۲۰ خیانت جنسی انجام داده شوهرش بخاطره اینکه زنش دیگه بهش خیانت نکنه واسش گوشی آیفون خریده💀

تو یه روستا زندگی می کنم 

همه کشاورزن زنها هم کمک میدن و خییلی زجر می کشن

الان که شوهراشون به نون و نوایی رسیده و پول اومده دست شون رفتن سمت زن دوم گرفتن 

دست دوتاشون الان رو شده زن دوم داشتن 

پنج شش نفری هم تو لیست هست

خییلی نمک نشناسن که سختی  زندگی شونو زن اول کشیده 

ولی الان ...