2777
2789

خواهرم از سال1402 با یه پسر دوست شد و ما تو شهر کوچیکیم شرایط جوریه نمیشه رفت دیت

ولی این همون اول کاری ده بار با پسره رفت دیت و سوار ماشین پسره و دور دور و این حرفا و ما نمی دونستیم تا دستش رو شد برا منو مادرم

اون موقع ۱۸سالش بود  و کنکوری بعد رتبش ۱۰۰ هزار شد😞

مهر ۱۴۰۳استارت درس خوندن زد ولی یواشکی با پسره ارتباط داشت ولی منو مادرم  مراقب رفت و آمدهاش بودیم تا ضربه نبینه البته جوری که خودش نفهمه🙂

از عید باهاش کات کرد 

من فهمیدم ولی به روش نیاوردم

فقط محبت بعش میکردم براش کلی چیز میز میخریدم 

کنکورشو خراب کرد نهاییا رو هم خراب🙂

الان دوباره متوجه شدم بهم برگشتن

بچه هااا کمکم کنید این آقا باعث شد خواهرم آینده علمیش نابود بشه و بهش وابسته بشه تو این سن😢

چجور به خواهرم بگم دست از سر این پسره برداره😢

معلوم نیست هدفشون چیه از این رابطه

سن هر دو کمه🙂

این وسط خواهرم بیشترین لطمه رو دید

کنکور فبول نشد اعتماد مامانم نسبت بهش از بین رفت از لحاظ روحی صدمه دید معتاد گوشی شد

ولی پسره کنکور قبول شد و برا خودش تفریح و عشق و حال

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هرکاری کردیم نتونستیم خواهرمو قانع کنیم و خیلی مشکلات براش پیش اومد،ولی رهاش نمیکنه 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین تو این سن پایین پسرا تا وقتی خوبند که واسه همون موقع خوب باشند نه اینکه بخاطرشون آینده خودت رو خراب کنی تو سن بالاتر مثلا بعد دانشگاه دیگه میفهمی با اون پسری که دیت میکنی آینده داری یا نه

ای کاش همونزمان شده تلفنی

تشویق میکردید با یه مشاور صحبت کنه

اینکه انقدر به اون اقا میچسبه

اگر معیارهای درستی نداره و خوب نیست

علتش خیلی از ضعف ها و کمبودهای درونشه

که نمیذاره ولش کنه....

فقط تشویق کنید نهاییا رو خوب بره

دانشگاه ثبت نامش کنید

نذارید راست راست بچرخه و الکی پشت کنکور باشه

بیکار کرده خودشو

توی جامعه نیست

بند این یه نفر شده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ما هرکاری کردیم نتونستیم خواهرمو قانع کنیم و خیلی مشکلات براش پیش اومد،ولی رهاش نمیکنه

چن سالشه خواهرت؟

میترسم اونقدر وابستش بشه که دیگه نتونه بدون اون زندکی کنه و دوباره پسره ولش کنه😢

🤍

پسری که دانشجوئه صددرصد دنبال یکی مثل خودش می‌ره که دانشجو باشه و موقعیت خوبی داشته باشه یک مدت پسره رو زیر نظر بگیر این صددرصد تو دانشگاه با کسیه بعد به خواهرت بگو از چشم خواهرت بندازش

🫐

تا سرش ب سنگ نخوره نمیفهمه صد بار بگی بازم همونه وقتی دید دوستاش قبول شدن این مونده و پسره هم کم کم ...

دقیقا دوستاش قبول شدن و این چن ماه خوب بود درس میخوند ولی دوباره برگشت به آقا بعد کات کردن و اینم نهایی و کنکور رو خراب کرد

🤍
پسری که دانشجوئه صددرصد دنبال یکی مثل خودش می‌ره که دانشجو باشه و موقعیت خوبی داشته باشه یک مدت پسره ...

خواهرم معتقده خیلی زیرکه

ولی از اون ساده تر وجود نداره

🤍

ولی بجاش خواهر عاقلی داره.

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

چن سالشه خواهرت؟میترسم اونقدر وابستش بشه که دیگه نتونه بدون اون زندکی کنه و دوباره پسره ولش کنه😢

خواهرم الان ۲۵ سالشه از وقتی ۱۷ ۱۸ سالش بود عاشق این پسره شد،از روز اول گفتم نکن،گوش نداد،چن سال مخفیانه ارتباط داشتن،بعدش مامانم فهمید،سه سال پیش اومد خواستگاری و الان نامزد موندن،پسره کار و بار نداره،قهر قهرو و عصبی هم هست،خواهرم هر بار میگه ولش میکنم بازم دو روز بعد تا با همن

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤