2777
2789
عنوان

مامانای فروردین1405 بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 19 پست
سلام عزیزم بسلامتی .اینجا کیفیت عکس و انقدر خراب میکنن معلوم نیست.برای این ک مطمن بشی مدیکور کاستی ب ...

فدات گلم، امروز صبح دوباره یکی دادم هاله انداخت

دیگه صبر میکنم تا وقت پریودم بگذره 7 روز مونده زوده هنوز به نظرم

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
فدات گلم، امروز صبح دوباره یکی دادم هاله انداختدیگه صبر میکنم تا وقت پریودم بگذره 7 روز مونده زوده ه ...

ای جانم زوده

اما مگه روز ۱۴بعد iuiازمایش نمیدی ؟

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ۱۴روز از انتقالت گذشت برو ازمایش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

امروز روز 12 انتقالمه، میخوام صبر کنم روز موعد پریودم بگذره بعد برم آزمایش

آفرین ب طاقتت

1
5
10
15
20
25
30
35
40