2777
2789

سلام به همه تازه مامانا...

بیایید از تجربیاتمون بگیم 

چندسالتونه؟

چندوقت اقدام بودین ؟

بچه چندمتونه؟

جنسیت ک دوست دارین نی نیتون باشه؟

بتاتون چند بود ؟(روز چندم آز دادین) عکس بی بی چکتون ک مثبت شد(۱دونه کافیه)

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی؟ من هنوز سونو قلب نرفتم ولی تاریخ تقریبی زایمانم ان شالله ۳ فروردینه

سلام . بسلامتی ان شالله.

منم ۲۴مرداد میرم سونو قلب 

تقریبا هم تاریخ زایمان طبیعی و تو برنامه ها زده ۱۲تا ۲۰فروردین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

کد ملیاسم انتخابی اسم پدر اسم مادر 🤣💔

حالا یواش یواش😁🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام . بسلامتی ان شالله.منم ۲۴مرداد میرم سونو قلب تقریبا هم تاریخ زایمان طبیعی و تو برنامه ها زده ۱۲ ...

به سلامتی ان شاالله

میگم شما شیاف پروژسترون هم استفاده میکنی؟

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی ان شااللهمیگم شما شیاف پروژسترون هم استفاده میکنی؟

ن عزیزم .

اما سر بارداری قبلیم هماتوم داشتم خونریزی و لک بینی داشتم بعد از سونو قلب دکتر بهم داد مصرف میکردم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن عزیزم .اما سر بارداری قبلیم هماتوم داشتم خونریزی و لک بینی داشتم بعد از سونو قلب دکتر بهم داد مصرف ...

الان تو گهواره مامانا گذاشته بودن شیاف پروژسترون برا تشکیل قلب خوبه. تعجب کردم چون منم استفاده نکردم.البته الان که کلا دکتر نرفتم فقط ی آزمایش بتا دادم و تمام

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان تو گهواره مامانا گذاشته بودن شیاف پروژسترون برا تشکیل قلب خوبه. تعجب کردم چون منم استفاده نکردم ...

مامانایی که ای وی اف و ای یو ای میکنن کلا مصرف میکنن یا امپول پروژسترون میزنن.

تو بارداری طبیعی حتی خونریزی هم باشه قلب تشکیل نشده باشه نمیدن. میگن استراحت کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانایی که ای وی اف و ای یو ای میکنن کلا مصرف میکنن یا امپول پروژسترون میزنن.تو بارداری طبیعی حتی خ ...

منی ivf کردم معلوم نیست مثبت هستم یا نه 

هر روز امپول پروژسترون دارم دیگه از درد و کبودی نمیتونم بشینم

روزی 2 تا شیاف پروژسترون هم میزارم و شیاف جیناتی و آمپول دور نافی انوکسا. 

تمام تنم کبوده نه من بلکه تمام ای وی افی ها این پروسه سخت رو دارن تجربه میکنن

منی ivf کردم معلوم نیست مثبت هستم یا نه هر روز امپول پروژسترون دارم دیگه از درد و کبودی نمیتونم بشین ...

بله میدونم گلم. منم نوشتم دیگ ک مصرف دارن ivf ها و iuiها.

منم گذروندم روزای شما رو از روز انتقال ۲تا پرژسترون ... من امپول خود ایمنی هم میزدم یعنی روزی ۴تا ... نمیتونستم بشینم اشک میریختم از درد. 

بعدها دکتر گفت ۱ساعت ک از امپول گذشت حوله داغ میزاشتی جذب میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله میدونم گلم. منم نوشتم دیگ ک مصرف دارن ivf ها و iuiها.منم گذروندم روزای شما رو از روز انتقال ۲تا ...

منمیدونم حوله داغ میزاشتم امروز فهمیدم باید اولش 15 دقیقه کمپرس یخ گذاشتم بعد 24 ساعت اگه خوب نشد کیسه آب گرم گذاشت

خدایی کمپرس یخ برای پروژسترون عالی بودش 

منمیدونم حوله داغ میزاشتم امروز فهمیدم باید اولش 15 دقیقه کمپرس یخ گذاشتم بعد 24 ساعت اگه خوب نشد کی ...

من اصلا کمپرس یخ و نمیتونستم تحمل کنم کبودی و گوله های امپول اشکم و در میاورد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی

من این ماه آی یو آی کردم 

امروز روز یازدهمه طاقت نیاوردم بی بی چک زدم

یه هاله انداخت نمیدونم واقعا مثبته یا نه

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
سلام عزیزم خوبیمن این ماه آی یو آی کردم امروز روز یازدهمه طاقت نیاوردم بی بی چک زدمیه هاله انداخت نم ...

سلام عزیزم بسلامتی .

اینجا کیفیت عکس و انقدر خراب میکنن معلوم نیست.

برای این ک مطمن بشی مدیکور کاستی بخر بزن اون معلوم میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40