2777
2789

اگرنه اونو نفرین کنید

شوهرم بددل هست ولی ن دراین حد که جدیدا خودشو نشون داده

رفتیم مغازه وقتی اومدیم بیرون گفت مغازه دار نگاهت میکرد چندباراومد اینجا؟ یه جوری نگاهت میکرد انگار میشناختت 

اصلا هنگ کردم دعوامون شد قهرکردم بعد دوروز باهاش صحبت کردم گفت تو بی بندوباری فلانی بیساری چادرسرت نمیکنی و.... الان ده روزه قهره بدون هیچ دلیل موجحی فقط بخاطر اینکه دیگری منونگاه کرده

خبلی ناراحتم نه راه پس دارم نه پیش برگردم کجا پیش همون پدرمادری که ازدستشون رو آوردم به ازدواج ازخداهم دلگیرم اینقدر پاک بودم اینقدر دعا نماز آخرش زندگیم شده این 

یه زندگی پرتنش بدون امنیت باتوهین وتهمت وتحقیر 

کاش میمردم همین امشب 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه بمیریناراحت شدم برات همسرت مشکل داره واقعااگر میتونی حتما با یه مشاوره صحبت کن

مشاور میگه نیاز ب درمان داره 

شوهرمن خودشو علامه دهرمیدونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جور گفتی از خدا دلگیرم من این همه نماز میخوندم چرا این گفتم شاید خودت انتخاب نکردی به زور دادنت

واقعا حوصله این حرفا رو ندارم خواهر جگرم سوخته سرب سرم نزار

1
5
10
15
20
25
30
35
40