2777
2789
عنوان

بخونید واگر حق من بود منو نفرین کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 52 پست

اول مشاوره

اگه جواب نداد طلاق

ولی سعی کن بری مشاوره به حرفاش گوش بدی زندگیتو درست کن

تو این مدت اگه بچه نداری بچه دار نشو

خاله من همچین شوهری داشت. تو ۴۵ سالگی بادوتادختر طلاق گرفت. تو این اشتباهونکن

خیلی سعی کن درستش کنی.

اگه دیدی فایده نداره

مهریتو بگیر و جداشو زودتر

احساسات هم بریز دور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همونی که داشتین میرفتین عروسی دعواتون شد؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اول مشاورهاگه جواب نداد طلاقولی سعی کن بری مشاوره به حرفاش گوش بدی زندگیتو درست کنتو این مدت اگه بچه ...

من اگر اوضاع مالیم اوکی بود ۲۰بار تاحالا طلاق گرفته بودن

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی بفهمه

منظورم اینکه تو که اون مردو نمیشناسی چادر سر نکردنم نشان بی حیایی نیست پس پاکی 

همسرتم خودشو به خواب زده گلم هرکاری کنی با عقیده خودش رفتار میکنه بسوزه زبون مردی که زن حاملشو ناراحت میکنه

من ساغرم ۲۲ سالمه، دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱