2777
2789

از بچگی تو گوشمون فرو کردن که بچه خوب و سالم آرومه و شیطنت نمیکنه،بیرون نمیره، با دوستاش نمیگرده و....

ولی بنظرم همیشه به معنی سالم بودن نیست و همچین علائمی به معنی مشکل روانی هست 

بنظرتون مشکل چی میتونه باشه؟ شما هم به کسی که شیطون نیست و ساکت هست همچین حسی دارین

،؟

نه من حسرتشونو میخورم دوست دارم ساکت و آروم باشم

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی شما خودتون شیطنت می کنید؟ خوبه که

من خیلی شیطون و حاضر جوابم بعد گاهی جواب های بد و ناجوری میدم شخصیت‌مو دوست ندارم 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

دوست من قبلا اینجوری بود ولی الان خیلی گوشه گیر شده ، نمی دونم جرا

افسرده نشده؟ من که خودم انتخاب کردم