2777
2789

شغل همسرم ازاده زمانی که پول دستش باشه کلی بریز و بپاش میکنه برام هرچی بخوام سریع فراهم میکنه

چون اوضاع بازار الان خرابه یه مدته کار نداره 

یه چک داره ازم کمک خواست یه راهی جلو پاش بزارم 

من واقعا نتونستم کاری کنم پیشنهاد دادم بیاد یه النگومو ببره اولش خیلی عصبی شد ولی‌چند روزه به هر دری میزنه نمیتونه جور کنه موعد چکشم نزدیکه ماشینشم خرج برداشت

دیگه امروز خودش گفت انگشتر نشونتو میدی ببرم بفروشم؟پول دستم اومد بهترشو میخرم برات

راستش پول انگشترم یک سوم چکشم نیست ولی میگم دلگرمیه براش بعد این تو ذهنش میمونه 

از یطرف میگم عادت نشه براش

موندم چیکار کنم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من بعد عقدم ۷۰ گرم طلا دودستی دادم به شوهرم 

خدا شاهده الان ۱۳۰ گرم طلا دارم کم کم برام خریده 

زندگی همینه طلا سرمایس.برای روزای سخته 

تو که میگی هرچی بخوام فراهمه پس تو هم پشتش باش

انگشتر نده بگو انگشتر فرق داره. نزار تو ذهنش چیزی ک نشونه ی هر ازدواجیه بی ارزش به نظر بیاد. شاید میگی کمک میکنم و اینا اره ولی بزار بدونه یه سری چیزا برات خیلی مهمه و خود به خود به اونم تلقین میشه که ارزششو بدونه. جاش همون النگو بده دفعه ی بعدش بهترشو بخر

خب خودت پیشنهاد دادی،و اینکه میگی هرچی بخوای برات میگیره،احتمالا آدم خوبی باشه

اره ادم خوبیه 

دست تنهاست هیچ پشتوانه اییم نداره

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
زندگی مشترک ینی خوشی غم پول فقر نداری و دارایی همش باهم . پس اگ جات بودم میدادم طلامو

اره واقعا همسرمم هیچ پشتوانه ایی نداره ولی خب خانوادم متوجه بشن داستان میشه

انگشتر نده بگو انگشتر فرق داره. نزار تو ذهنش چیزی ک نشونه ی هر ازدواجیه بی ارزش به نظر بیاد. شاید می ...

نمیخواد خانوادم متوجه بشن براش کسر در صورتی که هیچ پشتوانه ایم نداره منم از اون انگشتر استفاده نمیکنم

وگرنه ارزش النگوم بیشتر از اون انگشتره

عادت میشه قطعا و بعدم اینکه نشون اصلا نباید فروخته بشه هر چقدرم جایگزینش بخره بازم نشون خاطره داریی ...

اون موقع دستش تنگ بود نشون کوچیکتر برداشتم همون موقع ام نشونمو دوست نداشت میگفت کوچیکه الان میگه بزرگترشو میخرم برام خریدش مهم نیست مهم اینکه یک دلش قرص بشه

به نظرم انگشتر نده حیفه چیزی که با شوق خریدین و چیز مهمی هم هست از دست بره.اینجوری همسرت هم میفهمه اهمیت بعضی چیز ها رو

میگی خانواده.به تظر من حرف خدنواده مهم نیس چون اونا نمیخوان رفاه زندگیتو برات فراهم کنن.خودت باید جلوشون در بیای

من تازه نامزد کرده بودم همسرم چک داشت دو ماه بعد نامزدی مون انگشتر نشون مو با گوش واره که داداشم خریده بود دادم بفروشه الکی به همه گفتم گمش کردم بعدش زد اون زمین فروش رفت و...جاش برای عقد زیر لطفی 700 میلیون زمین به اسمم گرفت 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️