چون دیگه کشش ندارم کشش جدایی کشش هزارو چالش من قلبم دیگه نمیکشه یامرگ رو باید انتخاب کنم یا زندگی کردن با آدمی که مدام خیانت میکنه و ادعای دوست داشتن منو میکنه بعضی وقتا به خودم میگم آنقدر پستی که بااین همه ظلمی که بهت کرد بازم نمیتونی ولش کنی
باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین اگه نمیتونی تحمل کنی قبل بچه دار شدن برو، بعد بچه دار شدن همه چی بدتر میشه، اشتباه منو نکن
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن