2777
2789
عنوان

من با ی پسری

126 بازدید | 8 پست

چند وقت باهم در ارتباط بودیم و شکل رابطه عاطفی بود دیگه بعد خیلی خوشگل و خوش هیکل بود 

و اون قصدش ازدواج بود 

خلاصه من چون فامیل بود و هم اینکه شک داشتم رابطمون به ازدواج ختم شه با ایشون بخاطر رفتارای سمیش

نمیزاشتم بوسم کنه یا بغلم کنه ، خلاصه من ردش کردم سر اینکه.( عکس جای خصوصیشو فرستاد ) می‌گفت باید بدنت سفید باشه طوری که بم گفت گردنتو ببینم کرم زدی به صورتت ببینم تفاوت سفیدی صورت و گردن چقده 😐گف آخه خیلی از دخترا کرم میزنن صورت سفید بعد گردنشون سیاهه  خلاصه ترسیدم قبولش کنم فردا بگه سفید و صورتی نیستی و نمی‌دونم بدنت ترک داره و اینا خیانت کنه 

بعد الان هروقت منو مبیینع میگه تو اصلا میل نداری خیلی سردی تو اصلا نمیزاری بعلت کنم واقعا میل  جنسی نداری ( اون خیلی محبت میکرد من شک داشتم سر انجام بگیره اصلا محبت نمی‌کردم در جواب عاشقانه هاش نهایت یه ایموجی می‌فرستادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست حدس زدی بعید میدونم به ازدواج ختم بسه چون این ادم وسواس جنسی داره و اینکه باتوجه به گفته هاتون دنبال رابطس فقط و فرستادن عکس جای خصوصیش بنطر من دلیل کافی هستش برای اینکه ازش فاصله بگیرید 

آقا هستم داری تجربه زندگی تلخ گذشته /معذرت می‌خواهم که نظر میدم  دختر خانم خوب این شخصی که رابطه دوستی با شما بر قرار کرده و این خواسته شیطانی داره چه طور فکر می‌کنی به خاطر ازدواج هست ؟؟ این اشخاص افراد زالو هستن  گرگی هستن در لباس میش  به هیچ عنوان بهش بها نده از خودت دورش کن چون این فرد شهوت پرست و حیوان هست او اونقدر بی شعور هست که به حریم خصوصی شما حمله می‌کنه و نظر میده ببخشید بی ادبی من   خیلی ناراحت شدم. بانوی محترم کسی که شما را بخواد از ته دلش و عاشق شما باشه در خونه می نه یا خواهر یا افراد نزدیک می‌فرسته و پیغامش به شما و خانواده خودتون میده نه این رفتارها می‌کنه. فردی که نیت ازدواج داره  سربزیر و خجالتی هست وسعی می‌کنه شما را عاشق خودش کنه و از آینده زندگی صحبت می‌کنه هیچ وقت این بی ادبی ها بهت نمیگه فورا اینو از خودت دور کن و هیچ وقت نذار بهت نزدیک بشه حتی مجازی  اگه پیام داد کلا بی توجه باش اصلا جواب نده اگه جواب دادی منتظر پیامهاش باش  مثل سگی که پاس می‌کنه که اگه طرفش بری بهت حمله می‌کنه کم توجهی خودش میره امیدوارم که ی تجربه کسب کرده باشی از این جور افراد حتی اگه کسی آمد خواستگاری صحبت کرد و حرف کشید به حرف خصوصی و نیازش بدون این روی عقل و منتق نیامده خواستگاری از روی شهوت و هوس آمده چون چیزی از زندگی نمیدونه / من معذرت میخوام از بابت رک صحبت کردن امیدوارم که بهترین ها شامل حالت باشد

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
آقا هستم داری تجربه زندگی تلخ گذشته /معذرت می‌خواهم که نظر میدم دختر خانم خوب این شخصی که رابطه دوس ...

خیلی عالی گفتید واقعا مرسی ازتون دمتون گرم ک وقت گذاشتین 

خیلی عالی گفتید واقعا مرسی ازتون دمتون گرم ک وقت گذاشتین

خواهش میکنم وظیفه هست جهت چشم باز به آینده شما و دختران سرزمینم خودم هم دختر دارم البته پیش من نیست با مادرش زندگی می‌کنه تا جای که امکان داشته باشه وظیفه خودم می‌دونم راهنمایی کنم  خدا یارت باشه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

اسی ببخشید خری یا خودتو زدی ب خریت ؟؟؟ اون دنبال سو استفاده جنسی بوده 

این عکس اونجاشو برا صد نفر فرستاده و خواهد فرستاده 

خودش سفید صورت الان ک دنبال سفید صورتی مرتیکه الدنگ

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸