اگر نیاز به مشاوره تحصیلی در طول سال دارید با برنامه ریزی کامل بهم درخواست بدید.
اولویت با کنکوری هاست.
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
من امسال برای اولین بار موندم پشت کنکور خیلی ناراحتم حس می کنم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد باید از دهم میخوندم. ابروم رفته میشه کمکم کنی چیکار کنم چقدر بخونم قبول بشم هدفم هم رشته تاپ نیست ولی شهر خوب میخوام
من امسال برای اولین بار موندم پشت کنکور خیلی ناراحتم حس می کنم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد باید از دهم م ...
سلام گلم.
اولین بار که چیزی نیست.
توی پایه دوازدهم با توجه به برکزاری نهایی قبول شدن کمی دشواره
برنامه ریزی کن طبق ازمون پیش برو
تست مناسب بزن
و برنامه ریزی داشته باش..
اگر مشاور در طول سال خواستی درخواست بده راهنماییت کنم.
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با تراز کل ۸۵۰۰ میشه بینایی یا رادیو آورد منطقه یکم
سلام عزیزم.
اینکه هر کسی با ترازش چه چیزی میاره اطلاع ندارم.