2777
2789
عنوان

با پولدار بودن میشه شیک بود

84 بازدید | 18 پست

شاید خیلیا فکر کنن بدسیلقه ایم ولی تنها دلیلش نبودن پوله

دیروز تو بازار یک مانتو خیلی شیک و تابستونی دیدم قیمتش یک و پونصد بود...پولم نرسید بخرم

مانتو تابستونی ۵۰۰ ۶۰۰ تومنی هم هست اما قشنگ نیستن

کلا اکثر اکثر لباسای خوشگل قشنگ گرونن😔

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم در حد ۱۵۰۰ مانتو نمیگیرم ولی همیشه استایلای شیک میزنمتازه با کمترین قیمتمثلا مانتو ۷۰۰

مانتوهای زیر ۷۰۰ تومنش زشت بودن

متاسفانه کم پیش میاد ارزون و قشنگ

باید کل بازارهارو شخم بزنی تا پیدا کنی

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

شاید باورت نشه ولی تا دلت بخواد پولدار بد سلیقه دیدم

بعد ادم حرص میخوره ها با خودش میگه مثلا من اگر فلان خونه رو داشتم اینطوری چیدمان میکردم و اینا

بعد خونه همون فرد پولدار میری خونش بهم ریخته اصلا هماهنگی رنگ ها رعایت نشده بد سلیقه و....چیدمان خونش صورت گرفته:(

لباس پوشیدنش هم بدتر از همه

ولی بیا پارچه بخر و خودت ببر خیاط برات بدوزه

قیمتش بیشتر درمیاد

مگر اینکه خودتون خیاط باشین یا خیاط آشنا داشته باشین

پارچه ها هم گرونن و هیچ وقت مثل دوخت بازار تمیز درنمیاد