2777
2789
عنوان

عاقبت پول قرض دادن به دوست پسر➕ شات چت 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 99 پست
😭😭😭نمیشه نباید بقیه بفهمن

چرا شوهرت امین نیست؟

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم زندگیم و همسرم برام مهمتر بود طلایی چیزی می‌فروختم قرض رو میدادم و تمام. این حیوان میخواست بده تهدید نمیکرد! 

هرچقدر همسرت فهمیده و با درک باشه به شدت نظرش نسبت بهت عوض میشه! 

اصلا ارزش نداره زندگیت رو خراب کنی! تا همیشه این فکر باهاش میمونه! 

اگر خیلی برات پوله مهمه با یک امین مثل پدر، دایی ، عمو صحبت کن ایشون بیفتن جلو حسابش رو برسن تهدید هم جرمه نترس 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

نهههه بفهمه خوب نیس

تنهایی خب نمیتونی بری شکایت؟ 

اول با زبون خوش بگو 

اگه نشد تنها راهش شکایته

وگرنه قید پولت باید بزنی

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

چرت و پرت میگه میدونم همه رو حذف کرده فقط یکی داره بدون سره فقط تنه که معلوم نیست منم😭

لختی ؟

بهترین راه اینه قید پول رو بزنی بازم تاکید می‌کنم پیگیری و شکایت و.. ممکنه باعث شه همسرت شک کنه! دوست پسر ک نیست همسر عقدی شماست!

خوب نیست اصلا جلوه بدی داره

زنم قبلا چیکار کرده! 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

🥺🥺🥺میگی قیدشونو بزنم پس

۱۰۰درصد

من جات بودم اینکارو میکردم

این آقا هم میدونه تو چه شرایطی هستی پول بده نیست زندگیت رو خراب نکن

ارزش نداره زندگیت و خراب کنی اون پول و دیگه برنمیگردونه قطعا.بیخیال شو.اگه‌نمیتونی هم باید همه چیز و به شوهرت بگی و قانونی پیگیری کنی.با اینجور پیام دادنت زندگیت و فقط به خطر میندازی