2777
2789
عنوان

عاقبت پول قرض دادن به دوست پسر➕ شات چت 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولو واریز کردی به حسابش دیگه؟ 

برو پرینت حساب بگیر شکایت کن ، راحت

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

تو اون‌یکی عکس تهدیدم کرده به پخش عکسام

ببین عزیزم هرچیی سریعتر با یه وکیل حرف بزن ،کلی وکیل رایگان هست واسه سوال پرسیدن زنگ بزن بپرس ببین راهی هست ازش شکایت کنی

اونم بلاکش کن بخدا پولتم نمیده زندگیتم میپاشه ،پسفردا جلو شوهرت سبز میشه میگه زنت بامن بوده اینم مدرک

شوهرت در مورد رابطه های قبلی هیچی نمیدونه؟ 

بدونه واکنشش چیه؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

تو اون‌یکی عکس تهدیدم کرده به پخش عکسام

ببین هیچ وقت نمیاد اینکارو بکنه چون اینکار حبس داره از شش ماه تا یکساله و درگیری حقوقی داره و چون ناموسیه خطر ناکه و تمام اینا را میدونه پس نترس 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بخاطر همین تهدید به پخش کردن عکسم میتونی شکایت کنی 

رابطه داشتی باهاش؟