2777
2789
عنوان

میشه یکم بهم روحیه بدید🥲

107 بازدید | 12 پست

انگیزه ندارم 

نمیتونم درس بخونم

میشه کمکم کنید؟ 

یه چیزی بگید حالم بهتر شه؟

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
چندمی

سال آخر 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جشن قبولیت فکر کن وقتی اسمتو صدا می‌کنن بری بالا و همه تشویقت کنن 

به اون لحظه ای فکر کن که قراره رتبه ات رو ببینی و اشک شوق بابا مامانو ببینی 

به اون لحظه ای فکر کن که دشمنات و رقیبات از حرصشون دارن می سوزن 

خانم دکتر آینده ؛)

برای درس خوندن انگیز هر روز نیست دیسپلین باید داشته باشی و به هدفت فکر کنی 

بقیه دارن بکوب میخونن تو نباید جا بمونی 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

سال آخرتههه 

فقط همین موندهه  که آینده ت رقم بخوره 

پس تلاش کن 

اگه دوازدهمی باید بگم که  این مشخص میکنه درآینده  چکاره شی یا نقشت در جامعه چی باشه یا آدمای اطرافت کیا باشن یا حتی بچه هات بگن شغل مامانشون چیه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

روحیه روحیه روحیه👻

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

ببین احتیاج به برنامه ریزی داری برای ورزش مرتب و شرکت در کلاس ها و پیاده روی ها مرتب هر هفته 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ایندتو فقط و فقط خودت میسازی اگ خانواده پولداری نداری بهترین راهت برای آینده روشن تلاش و درس و دانشگاس

کار هم هست اگر تلاش کنی 

حقیقته ک اگ تلاش نکنی تهش ازدواجه اونم آدم خوبی دراد یان

اگ بری دانشگاه موقعیت ازدواجتم حتی بهتر میشه دختر خوبی باشی و جو گیر نباشی 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم