2777
2789
عنوان

چی کارکنم موندم

131 بازدید | 20 پست

یه ماهه زایمان کردم,وبخاطر حال خرابم مجبور شدم برم خونه مادرم دیسکم پاره شده بود توان مراقبت نداشتم از خودمو وبچه,اتفاقی رفتم خونه خودم و لباس های زیر شوهرمو دیدم که,,و حالم بدشد ,الانم نزدیک چهل روزه خونه مادرمم اقلا توروم نگاه نمیکنه.وفقط میاد بچه رو میبینه,و خیلی ام بامن سرده تو ماشینش رفتیم بچه رو ببریم دکتر اصلا هیچ حرفی بامن نمیزنه تو زندگیم خیلی زجر کشیدم وهیچ خوشی ندیدم اصلا بمن محبت نمیکرد ,ولی من فکر میکردم ,که همه چیز عادیه و اون سرده,یه بار زود گفت یه برنامه ای هست به صورت انلاین میشه با این و اون حرف زد و من هیچی سر در نمیارم از گوشیش,این ظلمه واقعا ,الانم دیگه دلی ندارم برم تو خونم ,با چه دلخوشی ,احساس میکنم.چت و انلاین با کسی حرف زده حق من نیست ادامه بدم این زندگی رو قبلا هم اون برنامه رو تو.گوشیش دیدم اما بهم گفت این برنامه خود بخودنصب شده رو گوشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف‌بزن باهاش بگو مشکل من چیهدلیل این کارات چیه به جا که مراقبم باشی اینطوری میکنیبرنامه هم خودبه خو ...

چه حرفی بزنم واقعا ,اگه اینکارو کرده ,من دیگه همش بدبینم فکرای بد میان تو ذهنم ,اصلا بامن هیچ حرفی نمیزنه  توی روم نگاه نمیکنه ,فقط ,حرفای روزمره بامن میزنه ,مدرکی هم ندارم برنامه های  خودشو پنهان میکنه 

بله من ساده بودم ,دلی ندارم دیگه بچه رو بزرگ کنم

گلم فدا سرت یکم دیگه خونه بابات بمون کامل کامل خوب بشی و بعد برو کامل از دلش دربیار به خودت برس و تحریکش کن دیگه سمت این کارا نمیره مطمئن باش

چه حرفی بزنم واقعا ,اگه اینکارو کرده ,من دیگه همش بدبینم فکرای بد میان تو ذهنم ,اصلا بامن هیچ حرفی ن ...

شایدم به‌خاطر زایمانت هورمونات‌به‌هم‌ریخته بی دلیل 

دلگیر میشی یک‌کم‌صبر‌کن 

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست

گلم فدا سرت یکم دیگه خونه بابات بمون کامل کامل خوب بشی و بعد برو کامل از دلش دربیار به خودت برس و تح ...

وقتی من خونه بودم همش میگفت برو خونه مادرت بمون ,بدون بهاته میگفت ,این که زن خودت پیشت باشه و اینکارو رو کنی ,خیلی کار کثیفیه

لباسای رنگی رنگی بپوش ب خودت برس..انشالله درس میشه

نه بامن سرده خیلی از اولش بی محبتی ازش دیدم ,اون با این کارش تمام باورای قلبی منو زیر سوال برد ,من و اون انگار دوتا غریبه ایم همیشه بامن بی محبت بود,اصلا منو نمیدید ,کسی اینکارارو میکنه دیگه زن برای چشه و بچه ,من الان دیگه بچه هم ,بااین حال زارم خیلی اذیتم میکنه ,و نمیتونم ادامه بدم ,