2777
2789

داستان از این قرارها که من و همسری بعد از کلی وقت تصمیم گرفتیم بریم بیرون و خب رفتیم تو یه مغازه  و فروشنده خانم بود و کم سن هم نبودن اینم بگم آرایش خیلی چشم گیری و اینا نداشت لباسش هم دقت نکردم اما یقه لباس باز بود نه اونقدر زیاد اما گردن اینارو انداخته بود بیرون  بعد ما رفتیم چنتا سوال پرسیدم و چنتا چیز دیدیم های می‌گفت من بلد نیستم اینو بزارم  اونجا آقایون بیشتر بلدن و خب با اینکه شغل دومش بود خودشو به بی دستور پایین زده بود و هعی به همسرم میگف این جور و اون جور 

همسرم به شوخی چنتا ویژگی بد منو گفت منم عصبی شدم گفتم برو بیرون وایسا بعد اومدم بیرون اولش چیزی نگفت بعد من گفتم چرا جلو غریبه بد منو میگی اونم گفت که حوصله تو ندارم بعدشم گفت فعلا حرف نزن بعدش گفت از خسته گیاه حوصله هیچ ندارم بعد ترش که یکم چیز میز خورد یکم دیدم انگار حالش بهتره و میخواستیم بریم خونه سر یه موضوع دیگه پرید بهم گفت که امامت خیلی زشته و فلان و بسمان و خب خیلی بهم بر خورد چون بهم گفت مثل اندام فلان حیوان و نمی‌دونم مقصر منم یا اون زنده هست یا همسرم چرا همچین رفتاری یه بارکی باید انجام بده اونم بی دلیل ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلمون اصلانفهمیدم چی نوشتی 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

مقصر همسرته 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

الان همسرت باهات بد رفتار کرده فک نکنم خانوم فروشنده نقش خاصی داشته باشه

امامت خیلی زشته یعنی چی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

شوهرت چقدر لا. شیه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"