2777
2789
عنوان

یعنی چی آخه واقعا

71 بازدید | 18 پست

از دادسرا به یکی زنگ زدن گفتن با این شماره تو نی نی سایت یه اظهار نظراتی شده بیاین اینجا موضوعشم فردا اس ام اس میشه و اون شماره یک یا دو سال پیش شایدم بیشتر تعلیق شده .

مگه نی نی سایت لحظه ای نیست؟؟ مگه اگه چیزی باشه همون لحظه زنگ نمیزنن؟؟ دوستم زنگ زده میگه الان زنگ زدن اینو میگن امکان داره این اکانت تعلیقی و برگردونده باشه الان خودش چیزی زده باشه؟؟ آخه عجیب نیست بعد چند سال تازه زنگ بزنن بگن بیا دادسرا؟؟ همون لحظه چرا نزدن

🤍

سرکارت گذاشتن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نی نی سایتم دادسرا داره?😰

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

چرت و پرته😂😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
سرکارت گذاشتن

دوستم زنگ زده میگه اینو بعد این اکانت نی نی سایتشو چند سال پیش داد بهم من دو روز رفتم روش بعدش تعلیق شد اصن هم تایپیکی نزده بودم خودش بهم گفت برو تعلیقش کن حالا زنگ زده میگه از دادسرا زنگ زدن الان چندین سال گذشته الان چرا باید زنگ بزنن عجیبه بعد من گفتم من چیزی ننوشتم ببین خودت چی نوشتی عجیبه واقعا !!!

🤍

چرت و پرته😂😂

دوستم زنگ زده میگه اینو بعد این اکانت نی نی سایتشو چند سال پیش داد بهم من دو روز رفتم روش بعدش تعلیق شد اصن هم تایپیکی نزده بودم خودش بهم گفت برو تعلیقش کن حالا زنگ زده میگه از دادسرا زنگ زدن الان چندین سال گذشته الان چرا باید زنگ بزنن عجیبه بعد من گفتم من چیزی ننوشتم ببین خودت چی نوشتی عجیبه واقعا !!!

🤍

دوستم زنگ زده میگه اینو بعد این اکانت نی نی سایتشو چند سال پیش داد بهم من دو روز رفتم روش بعدش تعلیق ...

زرر مفت میزنه دوستت

باور نکن